Youtube içerik üretici olduğumdan uploadı iyi bir sistem arayışına girmiştim. Ve en son super online nın superbox hizmetine denk geldim. Bu hizmeti 1 haftadır kullnmaktayım ve sunmuş olduğu data hizmetinden oldukça memnun kaldım. Bir çok zorlu testler yaptım en yüksek çözünürlükte ve 60fps videoları açma izleme ve ilerletme testlerinde bulundum hız gayet tatmin ediciydi.
İndirm ve upload hızlarıda oldukça iyi 75 - 60 gb lık video verisini 5 saat gibi bir sürede yüklerken indirme hızı da oldukça iyi 1-2 gb bir veriyi 5-6 dk bir sürede indirdi.
Bu herhangi bir bakır kablo ile çalışan bir sistem değil. Demek ki bulunmuş olduğu konudam vdsl altyapısı fiber altyapısı olmadığı için böyle bir çözüme başvurmuş.
Cihaz bir seyyar modem ve sim kart taktıktan sonra turkcell çeken heryerden limitsiz internete ulaşıyorsunuz.
Bu herhangi bir bakır kablo ile çalışan bir sistem değil. Demek ki bulunmuş olduğu konudam vdsl altyapısı fiber altyapısı olmadığı için böyle bir çözüme başvurmuş.
Cihaz bir seyyar modem ve sim kart taktıktan sonra turkcell çeken heryerden limitsiz internete ulaşıyorsunuz.
Onu biliyorum zaten. Ben hız ve fiyat için yorum yaptım.
hocm ben indirme konusunda saniyede 11 mb gördüm türknette bu yok ve uploadı düşük ve en yüksek uploadı 5 mps/s buda saniyede 500 kb denk gelirken superboxta bu 35 mps/sn buda saniyede 3.5mb ta denk geliyor. Bizzat türkneti arayıp sordum Ayrıca ben 75 gb lık bir veriyi 5 saatte yükledim bak 75 gb ve upload diyorum :)