btnaslan adlı üyeden alıntı

Siyaset yapmayı sevmem ama Sakarya’da iki kişi Kürtçe konuştu diye vuruldu ama Suriyeliler taksim meydanında kendi bayraklarını salladılar kimse bir şey demedi. Kürtler atalarımızdan beri birlikte yaşadığımız bir toplum ama Suriyeliler in iki üç senesi olmuş ve kimse buna ses çıkarmadı. Bunu geçtim ek olarak hırsızlık olayı arttı geçen gün metrobüs te cebime bir çocuk girdi tokat attım ve ne yapmaya çalışıyorsun dedim Arapça cevap verdi insallah kufur etmemiştir. Neyse kısaca adamlar ülkelerindeki dusmanlara gösteremediği gücünü bize yansıtmaya çalışıyor.

...

Kardeşim ben sakaryalıyım ve o kürtçe konuştu diye dövülen dediğiniz (fındık işçileri) kişilerin dövülmesi esnasında oradaydım şükür bir kaç tane de ben patlattım.
Konu sence kürtçe konuşması mı ? bu gerçekten çok komik çünkü o bölgede biz kürtlerde olmak üzere yüzyıllardır yaşıyoruz , ve kürtçede konuşuyoruz burda gürcüler lazlar da var onlarlada iç içe içinde yaşıyoruz.şu an o dövülenlerin bölgesinde yaklaşık 30-40 bin civarı kürt yaşıyor biride benim. Nasılda denk geldim konuya bir şekilde denk geliyoruz işte.

O adamlar telefonlarına bebek katili aponun resimlerini koymuşlar , gidip soruyor bizim çocuklar hayırdır bunamı destek veriyorsunuz diye, bunlar başlıyor siz nasıl kürtsünüz hainsiniz sizde pk*kya destek verin ap*oya destek verin, yok devlet kuracaz diye , yok bilmem ne diye , bizimkilerde alıyorlar araya bunları haber geldi pk*klılar var diye bizde gittik , gebertecektik ama elimizden aldılar.

Lafın kısası o olayı yaşayan biri olarak , sana bu olayların kürtçe konuştular diye dövüldü diyenler var ya heh asıl düşman onlar ,suriyeliler değil.

btnaslan