-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Bu 2 oldu hesabım yine askıya alındı. Herşeyi manul yapıyorum ve günde en fazla 2 yada 3 pin giriyorum. Fotoğrafları itinayla özgünleştiriyorum. Fakat ne zaman +1K takipçiye ulaşsam hesabım spam nedeniyle askıya alınıyor.
Bu işi otomatiğe bağlayanlar 15 dakikada bir sadece görsel paylaşırken hiçbirşey olmuyorda ben o kadar özen gösteriyorum neden benim hesabım sürekli spamdan askıya alınıyor ? İtirazlar sonucunda hesabı açmıyorlar. Bu iş beni giderek soğutuyor, herşey iyi gidiyor derken hep bir aksilik çıkıyor.
Son olarak özgün ve tamamen bana ait olan içerikle TR tarif,sunum tarzı kategoride 3. kez tekrar pinterestle ilgileneceğim. Bu seferde spam diye kapatılırsa yok artık deyip pinteresti bırakacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İlginç bir durum,
Bir hesabımda 15k takipçi var. Günde 1k takip yapıyordum. Sorun yok
Bir hesabımda oto pin var. Başta saatte 1 pin arıyordum, şimdi saatte 4 pin. Sorun yok. 3 aylık site.
Toplam 4 aktif hesabım 3 aktif sitem var. 2 si onaylı biri (oto olan) hesap onaysız.
Şimdilik hiçbirinde sorun yok.
Yanlış bir şeyler yapıyorsunuz. Hostunuzun ip si banlı olmasın?
Spam algılamasına takılıyorsunuz. 37 pin ile o etkileşimi kurmanız neredeyse imkansız.
2k pin var siteye gelen 200 üstelik pinler 1 ay sonra tıklama almaya başladı.
Görselleriniz üzerinde tıklama yaptıracak açıklama var ise Ban sebebi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Serbest Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı, herşeyi doğru yaptığınıza eminseniz pinterest değerli bir üyesini kaybetmek üzere. ☺
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pastacı mısınız yoksa pastahane ye girip resim mi çekşyorsunuz?
Görseliniz ne kadar özgün olursa olsun çok kısa sürede yüksek hit sizi elbette spama düşürür. Spam algılaması ayrı bir algoritma.
İnşallah yanılırım da işleriniz iyi gider.
Oto hesabım 2017 açılışlı. Spam yemedim henüz sadece 6 pin teliften silindi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Ağabeyim pastacı ve 5 yıldızlı bir otelde şef olarak çalışıyor. 2016 yılında pinterest hesabı açmış öyle duruyormuş arada sırada paylaşım yapıyormuş. Tabi ben bu Pinterest işine girdikten sonra öğrendim bunu. Hemen işin detaylarını ona anlattım onun hesabı ile özgün paylaşımlar yapıyoruz. Hem hesap eski hem fotoğraflar bize ait. Spamdan yana sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bu hesapta hiç takibe takipte yapmadık. Hemen hesabı yükselttim analizleri görmek için. Günlük paylaştığımız pin ertesi gün 4k görüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Serbest Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Mesela yeni başladığınızı ve çok kısa süre de 4k hit civarına ulaştığınızı yazmışsınız. Ben pinteresti tam olarak bilmiyorum hatta nefret bile ediyorum. Bu kadar kısa süre de yüksek hite ulaşmak pinterest algoritmalarına göre spam ve ban sebebi olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Serbest Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-