-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Nvidia ve Intel çift ekran kartı kullanıyorum. Nvidia kod43 hatası veriyor. İnternet üzerinde araştırdığım kadarıyla;güncelleştirme yaptım,program ile kaldırıp yükledim, drive güncelleme programı indirdim. Hiçbiri işe yaramadı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hizmetleri açın.Nvidea nın kapalı olan hizmetlerini aktif yapın.Belki düzelir.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu hata çoğunlukla sürücü hatalarından kaynaklanıyor. Tavsiyem aşağıda belirttiğim şekilde sürücü güncellemeyi deneyin.
Öncelikle Windows kullandığınızı varsayarak;
Denetim masası > Aygıt yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcıları > NVidia yolunu takip edip üzerine çift tıklayın. Açılan pencereden sürücüler sekmesine gelin ve Kaldır butonu ile sürücüyü kaldırın. Ardından aygıtı da kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Tekrar aynı noktaya gelin ve bu sefer sürücüyü güncelleştir butonuna tıklayın ve Windows'un sürücüyü otomatik olarak internetten indirmesine müsaade edin. İşlem sonunda bilgisayarı yeniden başlatarak durumunu kontrol edin.
Bu durum çözüm olmadıysa Nvidia'nın eski sürücülerinden indirin ve bunu yüklemeyi deneyin. Nitekim güncel sürücüler yüklediğimde benim ekran kartı da sorun çıkartıyor. Oysa eski sürücü yüklediğimde sorunsuz çalışıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Çok teşekkür ederim hocam tekrar deniyorum :)