-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selam arkdaşlar, hostinger nasıl bir firma siz ne düşünüyorsunuz ?
bilmeyenler için
https://www.hostinger.web.tr/
🌟Sıfırdan Wordpress Siteniz Yapılır. lisanslı🔥 + Mythemeshop Eklentileri 🚀
PhYtOn
InstaSiparisVER.COM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Digital Marketing & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
ben de baya araştırıp hizmet almayı düşünüyordum hatta satıştan önce birkaç kez mail atıp sorularımı ve ihtiyaçlarımı dile getirdim, bunları "X pakette rahatlıkla karşılayabileceğinizi garanti ediyoruz." dedi ilgili kişi. Tam alacakken, 2-3 arkadaşım sakın alma deyince kötü tecrübe edindiklerini düşünerek almaktan vazgeçmiştim. Bilginiz olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben şu an hostinger hizmetini kullanıyorum. daha önce 1 adet host ve domain alıp geri idade istemiştim, param geriye tam yatmadı haberiniz olsun. Hala hostinger kullanıyorum süresi bitsin başka bir firmaya geçeceğim. Hostinger sürekli indirim varmış gibi gösteriyor, manipülasyon yaratıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben 4 adet domain aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Halen arayış içerisinde iseniz GÜZEL NET tavsiye ederim. Hiç sorunsuz kullanıyorum, Destek hızlı ve kesin çözüm odaklı.
Hatta ilk Domain kaydımda başımdan geçeni kısaca anlatayım.
Domain register ederken "ücretsiz hosting hizmeti" sunduklarını ifade eden bir teklif ile karşılaştım ve onunla birlikte register ettim domaini. Hosting bilgileri geldikten sonra (mesai bitimine yakın saatlerde) wordpress kurulumu yapmak için pc den komut verip paydos ettim. Evde Guzel net ten bir uyarı maili aldım. "Disk kullanımı kotası neredeyse kendi sınıra ulaşmıştır" şeklinde. Anlam veremedim. Ertesi gün hosting panelime giriş yapınca gördüm meğer ücretsiz barındırma alanı 50MB mış. Bir ticket ile durumu bildirdim ve "50MB lık bir hostingi ücretsiz verdiğinizi hiçbir yerde belirtmemişsiniz" diye. Paketimi adam gibi 1GB pakete yükselttim. Bu hatalarından dolayı, daha sonra müşteri panelindeki hesabımda yaptığım ödemenin iadesini yaptıklarını belirten bildirim ve hesabımda da iadesini gördüm.
Güzel net iyi gidiyor şimdilik.. Sessiz sakin emin adımlarla zirveye doğru gider...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Halen arayış içerisinde iseniz GÜZEL NET tavsiye ederim. Hiç sorunsuz kullanıyorum, Destek hızlı ve kesin çözüm odaklı.
Hatta ilk Domain kaydımda başımdan geçeni kısaca anlatayım.
Domain register ederken "ücretsiz hosting hizmeti" sunduklarını ifade eden bir teklif ile karşılaştım ve onunla birlikte register ettim domaini. Hosting bilgileri geldikten sonra (mesai bitimine yakın saatlerde) wordpress kurulumu yapmak için pc den komut verip paydos ettim. Evde Guzel net ten bir uyarı maili aldım. "Disk kullanımı kotası neredeyse kendi sınıra ulaşmıştır" şeklinde. Anlam veremedim. Ertesi gün hosting panelime giriş yapınca gördüm meğer ücretsiz barındırma alanı 50MB mış. Bir ticket ile durumu bildirdim ve "50MB lık bir hostingi ücretsiz verdiğinizi hiçbir yerde belirtmemişsiniz" diye. Paketimi adam gibi 1GB pakete yükselttim. Bu hatalarından dolayı, daha sonra müşteri panelindeki hesabımda yaptığım ödemenin iadesini yaptıklarını belirten bildirim ve hesabımda da iadesini gördüm.
Güzel net iyi gidiyor şimdilik.. Sessiz sakin emin adımlarla zirveye doğru gider...
PhYtOn adlı üyeden alıntı
Merhaba,
ben de baya araştırıp hizmet almayı düşünüyordum hatta satıştan önce birkaç kez mail atıp sorularımı ve ihtiyaçlarımı dile getirdim, bunları "X pakette rahatlıkla karşılayabileceğinizi garanti ediyoruz." dedi ilgili kişi. Tam alacakken, 2-3 arkadaşım sakın alma deyince kötü tecrübe edindiklerini düşünerek almaktan vazgeçmiştim. Bilginiz olsun.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makina müh.
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sürekli indirim var gibi gösterip gösterdikleri fiyat 48 al host alırsan o şekil oluyor diğer türlü paketleri çok pahalı ve destekleri yok sıraya koyuyorlar atıyorum sen 10liralik paket aldın 40liralik paket alanın sorununa senden önce cevap atıyorlar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yillar once premium hostunu kullandim hiz konusunda hiç memnun degildim ama domain için tavsiye ederim. Guvenilirdir.