-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başkasından yardım istemeye Dilencilik diyenler konularıma baksınlar hangi dilenciliği yapmışım...
iyikalp.com | editör
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle şunu söyleyeyim Tümevarım yapmadım. Sonuca vararak neden olduğu maddeleri ortaya koydum.
Vekaletname verilmesi de güzel olmuş.
Ayrıca serzenişim şahsım için değildir ve burada yardım isteyen herkes için.
Müslüman olduğunu nereden biliyorsunuz?
İnanç demogojisi değil yapılan dikkatini çekerim sadece bedava peynir fare kapanında olur diyen birisine müslüman olduğunu ve gerekirse bedava peynir vermesi gerektiğini anlatmak.
Yine bir din sömürüsü.
Eğer yardım etmek dilenmek olsaydı İslamın bir şartı olan ZEKAT olmazdı.
Gülüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Derken;
Daha da son sözüm yoktur.
Komik çelişkilere ve anlamsız sözlere katlanamıyorum. Bu da benim huyum napayım :)
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
eskiden sitemde bu hata var derken cozumleri gelirdi simdi ise o.mden fiyat bilgileri geliyor devir harbi degisiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gazianteptutku.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yardım dilenen kişiye sonradan para teklif etse de yardımcı olmam.
"Sana 5 lira vereyim bir kaç sorumu cevapla" bu sözü bir kişi mesaj olarak attı.
Para isteyen için ise ithamlarda bulunmanız yersiz. Kimse sizin uşağınız değil. İsteyen yazar istemeyen yazmaz.
Araştırmakta yoksun insanlar tonla var,(sizi kastetmiyorum) aylarca araştırma, deneme yaparak öğrendiklerini neden size bedavadan versin? Şahsen ben vermem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Konuya bir misalle de olsa ben de yorum yapmak istedim. Eskiden dilenci her yerde yoktu karşıma çıktığındada mümkünse geri çevirmeyip verirdim. Ama artık adım başı dilenci dolu ve bir çoğu medyadan öğrendiğimiz kadarıyla bizden kat kat zengin çıkıyor ben günlük 60 tlye çalışırken o 500 tl kazanabiliyor haliyle artık bende de her dilenciye karşı bir ön yargı oluştu çoğu zaman vermez oldum. Bu durum eminin bir çoğunuz için aynı şekildedir.
Forumdada konu buna benziyor biraz. Artık herkes en ufak şey için konu açar oldu. Aslında azıcık araştırma yapsa belki o konuyla alakalı açılmış ve çözülmüş bir çok konu bulacak. Ama işin kolayına kaçıp araştırmadan hemen konu açarak birazda çalışmaya imkanı olupta dilenen insana benziyor. Forumdaki arkadaşlarda bilgilerinin sömürüldüğünü düşünüyor olabilir.
Bazen kimse cevap yazmayınca aynı konudan bir tane daha açılıyor. Bir çok yardım sever arkadaş da bu durumdan bunalmış olmalı ki bir çok konuyu hiç okumadan görmezden gelir olmuşlar. Kimse onları bundan dolayı yargılayamaz.
Konu sahibi arkadaş alınmasın onu tenzih ederim. Ben genel olarak yorumda bulunmak istedim.