Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Öffff ticaret forumunu da dini foruma çevirdin hocam. Ne bu şimdi? Konuyla alakası nedir? Haramsa sana haram yani bu yoruma bunu yazmanın amacı nedir? İş dini konulara gelecekse bu forumun ticaret bölümüne hiç uğrama hocam. Adsense üzerinden tık başina lira hesaplarken sorun yok insanlara habersizce reklam tıklatıp para kazanırken sorun yok faiz hesaplayınca sorun öyle mi? :) herkes işine geldiği gibi dini bir o bir bu yana çekiyor.Adsense de gösterilen reklamların hepsi sana göre helal o zaman? Neden o işine geliyor çünkü. Btc kategorisine gir tüm btc alanlara haram yaz yatırim kategorisine gir faiz alanlara tek tek haram yaz arkadaşım sen bu forumun iman ölçeri misin? Ya da haram günah belirleyicisi misin?
Bırak kişinin günahı sevabı kendini alakadar etsin. Ülke bunlara kafayı takana kadar keske gerçekten haram diye nitelendirdikleri şeyleri yapanlara da bunu söyleme cesaretini gösterebilse. Bu kafadaki insanlar çiftlikbank denen olaya yüzbinlerce lira yatırdı. Herkes kendi çıkarına göre dini bir o bir bu yana çekiyor. 150 bin lira ne yapardınız demiş arkadaş ben de fikrimi belirttim. Ha karşınızdaki kişinin de inançlı ya da inançsız biri olduğunu bilmeden bu tür yorum alıntılayıp ayet yazmayın. Bu forumda bu tür işleri yapan(millete haram helal diyen din üzerinden kalkan yayip saldıran vs..) onlarca insan gördüm. Ağızlarından din ayet kuran peygamber düsmezdi. Hatta onlarla da defalarca kez tartıştim. Coğu dolandırıciliktan bir kısmı sahte bilgilerden vs.. banlandı. Yani hiç gerek yok bu polemiklere girmeye. Senin 150 bin liran olursa sen faize yatırma hocam ben yatırırım. Arkadaşa da tavsiyem budur. Baya kâr eder.
“Onlar, kendilerine Rabblerinin âyetleri hatırlatıldığı zaman, onlara kör ve sağır kesilmezler.” (Furkan Sûresi 73)