Bağlıcada satılmayan milletin elinde patlayan konutlar değil mi bunlar ya, baya uzun süredir boşta kaldıydı binalar.
Her geçişimde görüyorum herhalde onlar ankara da konut fazlası var hala ev yapılıyor bu evlerin yakınına da, ha birde bu kadar ucuzsa niye alan olmuyor ilginç doğrusu o taraf hep boş çünkü
Her geçişimde görüyorum herhalde onlar ankara da konut fazlası var hala ev yapılıyor bu evlerin yakınına da, ha birde bu kadar ucuzsa niye alan olmuyor ilginç doğrusu o taraf hep boş çünkü
Yok da o dediğin konutlar sanırım Ozan daki daireler. Orası tam bağlıcada ile ahi mesut arası bir yer, bağlıca değil. orada iskan sorunu var, sıkıntılı bir yapı denetimi ile teslim edilmiş vs vs wow türkiyede de sayfalarca konusu var.
Ama o hali ile bile orada 1+1 daireler 205,000TL den hala alıcısını buluyor. Bağlıca da satılamayan diye bir daire henüz görmedim. Kiralık ararken prizma diye bir binaya gittik 700.000 tl den satmışlar ve boş daire yok. Şuan BP BAĞLICA BEY KONAKLARI hafta sonu için özel bi indirim yaptı 600.000 tl den ve daha inşaat hali. Normalde inşaata gittiğimizde eşimle aldığımız fiyat 2 ay önce 725.00 tl idi. Yani açıkça bu taraflarda öyle satılmayan konut yok.
İnşaatı yapan firmayı iyi araştırmak gerekiyor, ikna olmadığınız güvenmediğiniz hiç bir işe 1 lira bağlamayın. Ama açıkça şöyle bir arsa alayım dursun derseniz. İmarı geçmiş proje kaynayan bu gölge iyi bir fırsat. Aynı bölgede Başkent Konutun arsası ve projeside mevcut. Onların mantığı daha farklı ilerliyor ama o bölge bir sonraki bağlıca yaşamkent tarzı güzel bir alan olacak.
Etimesgutun belediye sitesinden imar alanına bakın ve sosyal tesisler okullar yaşam alanları peyzajları görün. Şahane bir plan yapılmış.