merhaba arkadaşım ilk önce İngilizce hevesi çok önemli ben de de heves vardı American life kayıt oldum okul gibi değil sınıflarda kişi sayısı az sürekli katılım sağlarsan a1 kur sonrası yurt dışında zorluk çekmezsin ama sınıfta kalmayacaksın sorunsuz geçeceksin geçme notları da yüksek yurt dışında da yabancı dil öğrenilir ama sıfırdan gramer bilmeden gidersen çok zor mesela ingilizce bir film izlediğimizi düşünelim hiç kelime bilmeden anlar mıyız anlamayız gittiğinde de konuşmalar filmdeki gibi anlanılmaz sadece gördüğün tabela market isimleri konuşma aksanları konusunda kendini geliştirirsin kısa sürede bunları yaparsın ama imkan olsa 1 yıl kalsan konuşmada hiç sıkıntı çekmezsin yazmada çekersin çünkü babam iş için yurt dışına çıkmış(15 ay) gençken hevesli olduğu için çıkmış gezerek öğrenmiş işten bulduğu vakitte yazı yok ama anlama ve konuşmada sıkıntı çekmiyor halen, belki 30 yıl oldu yurt dışına çıkalı ama bilgileri halen taze
Herkes ingilizce öğrenir kimi 2 aya kimi 1 yıla ama sonuçta öğrenir pes etme bulduğun bütün kaynakları kullan
Herkes ingilizce öğrenir kimi 2 aya kimi 1 yıla ama sonuçta öğrenir pes etme bulduğun bütün kaynakları kullan
American life'a gitmemi önerirmisin peki perferct english var onuda dusunuyorum gidip bakicam siniflari kac kisilik oluyor en fazla