-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WP'de eklentiler zaman zaman aynı sıkıntıya sebep oluyor hocam. ben de geçen hafta aynı sorunu yaşadım, hatta hosting değiştirmeyi bile düşündüm. Sonra eklentilerin tamamını sildim, tek tek yeniden aktif edip kontrol ettiğimde bir eklentinin bu sıkıntıya sebep olduğunu gördüm. Üstelik de ücretli kullandığım bir eklentiydi. Eklentilerin artasında mashshare sosyal medya paylaşım eklentisi varsa onu sil düzelir.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fabrika İşçisi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Kesinlikle Veridyen'i tavsiye ediyorum hocam gayet hafif ve hızlı oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress & WooCommerce
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi bizim yaşadığımız sıkıntıyı anlatmak istiyorum. Wordpress tabanlı bir e-ticaret projemiz var. Aynı durumu bizde çok ciddi yaşadık. Sitede yük olacak herhangi bir durum yoktu. Yazılımlar, optimizasyonlar sıkıştırmalar oldukça yerli yerindeydi ancak sitemizin yanıt verme süresi inanılmaz kötüydü hatta biz sorunu çözene kadar 4-5 ay sürdü o süre zarfında Seo'da gerileme ve ciddi hit düşüşü yaşadık.
Birkaç uzman arkadaşla derinlemesine indik. Guzel Hosting'in sınırsız paket hostingini kullanıyoruz ve kime sorsak Hosting'iniz sizin ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor hosting'te sorun görünmüyor dedi.
Gecikme yaratan olaylara baktık. DNS Lookup değerinin anormal bir değerde yanıt verdiğini gördük. DNS Lookup dediğimiz olayda Domain ile Hosting arasındaki bağın kurulmasında önemli rol oynuyor. Olayın İsim Tescil kaynaklı olduğunu düşünerek defalarca ticket açtık ancak sistemsel olarak bizi hiçbir şekilde çözüme götürmediler. Durumlar böyle olunca domainimizi Guzel Hosting'e transfer ettik. Şuan inanılmaz hızlı. Tüm yavaşlık problemini İsim Tescil sebebiyle yaşadığımızı söyleyebilirim. Mutlaka domaini transfer etmeyi deneyin. Kesinlikle önerim. Çözüme ulaşacağınızdan eminim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mertokur.com.tr | hello@mertokur.com.tr