basich adlı üyeden alıntı

Yasak devam ediyor hocam. Sadece btk kafasina göre kapatamıyor. Şikayet olması lazım


egitimm adlı üyeden alıntı

Bugün haberlerde gördüm eskinin fetva hattı yeniden aktif olmuş artık. telefon açıp fetva alınabilecekmiş yeniden . Hiç sanmıyorum adult içeriklerin yeniden aktif olacağını kısacası senin işin kimlere baktığı belli :) devlet eğer bu sitelerden elde edilen kazancın %50 si bana vergi olarak verilecek şartı koyarsa seve seve yeniden açar ne dine bakar ne imana


EmineT adlı üyeden alıntı

İşin içerisinde olan birisi olarak detay vereyim (devlet tarafındayım)

Müstehcen siteler ağırlıklı olarak gelen formlardaki talepler üzerine kapatılır. Güvenli İnternet ve birkaç ihbar sayfasından alınmakta savcılık vs daha azdır ve direkt kapatılabilmekteydi.

Şöyle düşünün;

Form iletildi 1. gün
Uzman gördü birime sevk etti 2.gün
Kapatıldı 3.gün

Artık birimden sonra mahkeme devreye girecek. Ama eninde sonunda kapatılacak. Kapatılmasından öte birşey var mı?

Eğer sizin bilgilerinize resmi yazışmalarla ilgili birimler ulaşır da sizi saptarlarsa ve size sadece bir müstehcen site değil de özel yaşamın gizliliği diye şikayet gelirse atıyorum Türkçe içerik işte o zaman savcılıktan ceza yemeden zor çıkarsınız.

Buradaki hassas nokta müstehcen olarak şikayet edilmek çok farklı diğer şikayetler çok farklı suçlara tabi olmaktadır.

Bir abla olarak önerim bugüne kadar hayır göreni görmedim. Bulaşma sana yap et diyenler sana savcılıktayken sadece forumdaki konunu görürler onu da açarsan.


Decimas adlı üyeden alıntı

Vergini ödediğin ve çocukların kolay kolay erişimi olmadığı sürece yasak değil. Yani kurumsal olacaksın ve içeriklere erişim üyelik gerektirecek, bu üyeliği kredi kartı onayına tabi tuttuğunda iyi bir filtreleme yapılmış olursun.


En iyisi hiç bulaşmayayım ben tamamen yasak kalktı sanıyordum. Özel yaşamın gizliliği kısmını biliyorum türk içerik koymam diye düşünüyordum fakat dediklerinizi duyunca vazgeçtim. Yorumlarınız için teşekkürler