-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
main adlı üyeden alıntı
Drama
Değişim İçerden Başlar
Bilinçsel Gevşeme
Gizemli Güçler
Yaratıcı Yazarlık
başlıklı yazılarınızı gördüm. Kimse googlede bunları kolay kolay aratmaz. Aratsa bile zaten dev siteler önlerdedir size sıra gelmez. Bunun yerine daha aranabilecek içerikler üretmelisiniz. Örneğin Drama nedir? Kendimizi nasıl değiştirebiliriz. Bilinçsel Gevşeme Nedir? gibi gibi anahtar kelimeleri daha doğru kullanırsanız ve seo uyumlu makale yazmayı daha iyi kavrarsanız özgün içerikler büyük bir sabır ile güzel şeyler olabilir.
Tesekkur ederim hocam
Bende güncell şeyleri paylasmak istiyorum ama sitenin ismi pek uygun degil sanirim buna ama ayarlama yapilabilir.
Site calisiyor hocam
🌟Sıfırdan Wordpress Siteniz Yapılır. lisanslı🔥 + Mythemeshop Eklentileri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Miraccsanci adlı üyeden alıntı
Hocam sosyal medya kullanmalısın ve makaleleri yazarken uzunluguna akıcılıgına snahtar kelimelere dikkat etmeli ve forum larda felan web sitelerinde paylaşıp backlink elde edebilirsin. 5 yazı sayesinde 130k daki sitem 40 k ya düştü ve hitleri artmıştı bunlara dikkat edince.
main adlı üyeden alıntı
Drama
Değişim İçerden Başlar
Bilinçsel Gevşeme
Gizemli Güçler
Yaratıcı Yazarlık
başlıklı yazılarınızı gördüm. Kimse googlede bunları kolay kolay aratmaz. Aratsa bile zaten dev siteler önlerdedir size sıra gelmez. Bunun yerine daha aranabilecek içerikler üretmelisiniz. Örneğin Drama nedir? Kendimizi nasıl değiştirebiliriz. Bilinçsel Gevşeme Nedir? gibi gibi anahtar kelimeleri daha doğru kullanırsanız ve seo uyumlu makale yazmayı daha iyi kavrarsanız özgün içerikler büyük bir sabır ile güzel şeyler olabilir.
Hocam bir şey sormak istiyorum, şimdi ben diğer sitelerden içerikleri alıp biraz değiştirip paylaşam ne gibi sorun olur ? Ya da hiç değiştirmeden paylaşam herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam özgünlük olmaz. Kopyaya gerek yok onun yerıne yazacağınız makele ile ilgili yazıları okuyun kendiniz ankadıgınızı yazın daha mantıklı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel kardeşim bu tarz sitelerde en çok ilgi çeken metod maddeler halind paylaşım yapmak.
Şöyle ki;
Mesela yazılarından biri "kullandığımız ilaçlar bizi öldürüyor"
Bu konuyu şöyle yapabilirsin.
Bizi öldüren 10 ağrı kesici ilaç
Iyileştirmeden çok öldüren 5 ilaç
Yararlı gibi görünen 8 zararlı ilaç.
Bu tarz başlıklar sosyal medyadan büyük destek alır. Çünkü merak uyandıran stil madde stilidir.
Yada
Zihin nasıl çalışır yerine
Zihni çalıştıran 5 önemli yöntem
Zihin açan 5 yiyecek
Ayrıca sosyal medya desteğini en çok pinterestten alırsın. Insta face gibi uygulamalar artık bir halta yaramıyor çünkü kronik olarak Takipçilerinin anasayfasına düşme sorunsalı var artık.
İcra Takip Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bhdstandart adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim bu tarz sitelerde en çok ilgi çeken metod maddeler halind paylaşım yapmak.
Şöyle ki;
Mesela yazılarından biri "kullandığımız ilaçlar bizi öldürüyor"
Bu konuyu şöyle yapabilirsin.
Bizi öldüren 10 ağrı kesici ilaç
Iyileştirmeden çok öldüren 5 ilaç
Yararlı gibi görünen 8 zararlı ilaç.
Bu tarz başlıklar sosyal medyadan büyük destek alır. Çünkü merak uyandıran stil madde stilidir.
Yada
Zihin nasıl çalışır yerine
Zihni çalıştıran 5 önemli yöntem
Zihin açan 5 yiyecek
Ayrıca sosyal medya desteğini en çok pinterestten alırsın. Insta face gibi uygulamalar artık bir halta yaramıyor çünkü kronik olarak Takipçilerinin anasayfasına düşme sorunsalı var artık.
Miraccsanci adlı üyeden alıntı
Hocam özgünlük olmaz. Kopyaya gerek yok onun yerıne yazacağınız makele ile ilgili yazıları okuyun kendiniz ankadıgınızı yazın daha mantıklı olur
Teşekkür ederim
ea35
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Emirr adlı üyeden alıntı
Hocam bir şey sormak istiyorum, şimdi ben diğer sitelerden içerikleri alıp biraz değiştirip paylaşam ne gibi sorun olur ? Ya da hiç değiştirmeden paylaşam herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verir mi ?
Diğer sitelerden içerik almak yerine o konuya farklı bir açıdan bakabilirsiniz mesela bir arabayı tanıtıyorsa siz o arabayı başka bi arabayla karşılaştırabilirsiniz.
sanalexpress.com - Yeni Nesil İlan Sitesi - İlanını Ekle Para Kazanmaya Başla !
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir diğer önemli husus ise organik hit almak istiyorsan nish bir amacın olmalı. Bir konu seç ve yalnızca o konu üzerinden hareket et. Örneğin
Finans kategorisinde ilgi çeken paylaşımlar yapman hem adsense de yüksek kategori gelirlerinden yararlanman hem de finans alanında ön plana çıkman anlamına gelir.
Örneğin.
Kart aidatı almayan 5 banka
Eft masrafı almayan 5 banka
En pratik mobil uygulamaya sahip 5 banka
Gibi... Gibi...
İcra Takip Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Software Web Design
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana sorarsanız biraz daha göze çarpan bir tane tema olursa daha güzel olur çünkü tema çok seda duruyor güzel bir tane bulanabilir.
Software Web Design //
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bhdstandart adlı üyeden alıntı
Bir diğer önemli husus ise organik hit almak istiyorsan nish bir amacın olmalı. Bir konu seç ve yalnızca o konu üzerinden hareket et. Örneğin
Finans kategorisinde ilgi çeken paylaşımlar yapman hem adsense de yüksek kategori gelirlerinden yararlanman hem de finans alanında ön plana çıkman anlamına gelir.
Örneğin.
Kart aidatı almayan 5 banka
Eft masrafı almayan 5 banka
En pratik mobil uygulamaya sahip 5 banka
Gibi... Gibi...
Bundan sonraki paylaşımlarım öyle olacak, sizlere çok teşekkür ederim.
ByPranga adlı üyeden alıntı
Bana sorarsanız biraz daha göze çarpan bir tane tema olursa daha güzel olur çünkü tema çok seda duruyor güzel bir tane bulanabilir.
Hocam önerdiğiniz bir tema var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: yunis52 (29.01.2024 19:30)