Merhabalar temanıza bayıldım ki eğer uygun görürseniz kendi blogumda da kullanmak çok isterim. Aramızda kalacağına emin olabilirsiniz ;) Ayrıca şunu da ekliyim mobil sürümü çok harika duruyor
Merhaba,
Mobil sürümünde amp teması aktif, masaüstü teması mobil uyumlu ancak bir kaç hatası mevcut olduğu için amp temasını kullanmaya devam edeceğim.
Temayı kendim kullanacağım için ona göre kodlama yaptım, herhangi bir yönetim paneli vs bulunmuyor ayrıca temada her şey manuel olarak yapıldı olabildiğince az eklenti kullanmayı amaçladım ve daha önce eklenti ile yaptığım bir çok şeyi eklentisiz manuel olarak gerçekleştirdim. Bu yüzden temada ki her şey sitemin yapısına göre uyarlandı.
Mobilden inceledim gayet hızlı ve sade güzel bir kaç rütuş ile iyi fiyatlara satilir
Teşekkür ederim, satışı olmayacak temanın da rütüş gerektiren yerler nelerdir? gözünüze takılan yer neresi ise söyleyebilirseniz çok makbule geçer.
birhabervar adlı üyeden alıntı
PC'den inceledim, fotoğraflar sayfaya yayılıyor (yırtılıyor) ve yazılar tüm ekranı kaplıyor. Bir çözüm bulmalısınız.https://prnt.sc/mo9d0s
Temada ki birçok yapı responsive, bootstrap'ın kemik yapısı kullanıldı. Bu yüzden temada ki o resimlerin ekran boyutuna göre kendini yeniden boyutlandırıyor. Resimler bir de ekstra olarak hem temanın içerisinde ki yazdığım fonksiyon kodu ile hem de önbellekleme eklenti ile sıkıştırılıyor böylelikle pixelleşmeler ve bozulmalar olması muhtemeldir. Site hız optimizasyonu için bu yapılması gereken bir şey, olabildiğince en aza indirgemeye çalışırım.