Ülkede kimse fikre para vermez yatırım yapmaz, çalışan ufak bir prototip yapmadıktan sonra fıssss demo gösterim yap bakarsın nevzat aydın destek atar. Geçen bi projeye 8 milyon TL vermesi gibi
Hocam bu kadar eminsen kesinlikle risk al ve kesinlikle ama kesinlikle projeni kimseye anlatma. Risk aldan kastım borç harç para bulun. Gerekirse kredi çekin. Kendi üstünüzden cekemiyorsaniz bir esin dostun üstünden çekin. 3 , 6 , 12 ay sonra ödemeli krediler oluyor. 100 cekersiniz 300 olarak ödersiniz belki ama sizi kurtarır diye düşünüyorum.
Browland
Mesela geçenlerde bir projeyi takip ediyordum durumunu işleyişini vs. Projenin adı Voise. Kripto paralar ile alakalı. Spotify veya Fizy gibi müzik uygulaması yapmışlar ve şarkı indirme, abone olma gibi işlemler kripto para üzerinden yapılıyor. Burada Voise 'i cazip kılan şey, siz şarkı vs dinlediğiniz zaman yaptığınız ödemeler doğrudan sanatçıya doğrudan aktarılıyor. Kesinti, komisyon vs. olmadan. Zaten kripto paraları biliyorsunuz para transferlerini aracısız ve neredeyse komisyonsuz yapılmasını sağlıyor. Sanatçılar için çok cazip bir proje aslında ama bir türlü tutunamıyor. Hostinglerinin ise p2p network olduğunu iddia ediyorlar. :)
5-10 kişilik bir ekibi var ve anlaşabilirlerse 1-2 şarkıcıyla anlaşmaya çalışıyorlar bir yıldır. Sürekli geriye gidiyor proje. Tiktok gibi devasa reklam bütçesi ile projeyi duyurabilselerdi şu an çok farklı yerlerde olurlardı. Benimki de o hesap :)
Önerileriniz için teşekkür ederim :) Sanırım ilk yapacağım şey patent işlerini araştırmak ve localhost üzerinden demo bir site geliştirmek olacak. En azından elimde tanıtmak için somut bir şey olmalı, katılıyorum.
Marstyson
Medyada projenin adını herkese duyurabilecek birisini bulabilirsem, evet.