Browland hayatında daima başarılar diliyorum hocam, okurken yüzümde tebessüm oluştu.
icerikmedya bende 14 yaşlarında falan internette çok takilirdim, siteler kurardim. Şuan 18 yaşındayım. Birkaç ay sonra 19uma giricem. lise mezunuyum, işsizim şu aralar.
Yerinde olmayı çok isterdim. Geçenlerde kendi kendime demiştim, ulan vaktini boş şeylere harciyacagina keşke birkac yazılım diline hakim olsaydın da ekmeğini kazansaydin diye.
Tavsiyem Java diline yönelip mobil uygulamalar geliştirmen yönünde olur. Gelecek mobilde. Büyük rağbet gören bir sektör. Ama farklı veya güzel olan herşeyin tutunabilecegi bir sektör.
Okulu bırakma, oku. Ben bir meslek lisesinde okudum, üniversite okumayı düşünmedim. Mezuna kaldım bu sene. Hala da okul okumak için can atar bir halim yok. Açıktan okumakta istemiyorum. Ama bu sene sınava giricem. Herhangi bir üniversite okuyacağım şehrimde. Maksat okudu densin.
Aramızda maksimum 5 6 yaş var durum olarak çok farklı sayılmaz 😊
Okuluna devam et, bir yandan da ileriye yönelik kendi adımlarını at. Bende şuan bir tane proje yürütüyorum. Umarım bu kez basaricam