Merhaba
Orta okulda bende özel okuldaydım.Teog vardı biz girdiğimiz zaman 2 sınavda 500 üzerinden ortalama 490 yapmış ve özel bir okula gitmistim.Şimdi lise son sınıfım.Girişimcilik,kripto paralar,startup derken 4 yıl geçti.Sana tek tavsiyem okulu açıktan okumaya kararlıysan bos vaktin çok olur boş vakitlerinde yazılım vb. konulara kendini gelistirmeni tavsiye ederim.Ben 18 yaşındayım ve elimdeki birçok fırsatı kaçırdım.Önceden bir seyler ögretmek icin arkamdan koşanlar vardı.Şimdi kaçırdığım fırsatların acısini cekiyorum.Okulu açtıktan okumak demek okulda arkadaşlarından,öğretmenlerinden vb. birçok kisiden ögreneceğin bazen bizzat tecrübe edeceklerini elinin tersi ile itmen demek aynı zamanda para kazanmaya (ipin sende olması)erken baslamak hayalleri beraberinde getiriyor.Gerçeklere yakınlastıkca hayal kurman zorlaşır.Böyle yazmaya devam edersem bitmeyecek.Sana tavsiyem sevdiğin alanlarda kendi geliştir ve okuluna git.Okula gitmediğini ve hayalini kurduğun şeyleri başaramadığını bir düşün ve kararını ver.