Tarih 18 nisan 2018 uçusum sabiha gökçen havalimaninda memleketim şırnak a gidicem ucus sabah 8 de 6 da orda olmam lazim diye gece den havalimanina gittim.
gece 2 ye kadar oturdum uykum gelmeye başladi mescit aramaya başladım mescidi buldum baya kalabalik suriye pakistan gibi bir sürü millet vardı bende bi yere uzandim ve uyumuşum . Neyse bi kalktim saat 5.45 artik gideyim valizı teslim edeyim dedim valizde disardaydi mescidin önünde kapiya dogru gittim yok yok valiz yerinde :) ama ayakkabi yok :) ayiptir soylemesi 3 gunluk 300 liralik ayakkabiydi saat daraliyor heyecanlanmaya basladim 20 30 ayakkabi var ama benimki yok .
Napim bende alayim dedim birini sonra vazgectim herkese bagirîyorum kalk ayakkabini bul mutlaka alan kisı birakmistir kendi ayakkabisîni ve bi tane kaldi ayakkabıda ayakkabi spor giyinmisım altta 40 cm kundura sivri burunlu topuguda kirilmis civısi cikmis yere basiyom bi saga bi sola kayiyorum neyse bu birinci müsibet .
Check in veznesine geldim ve malesef kapandi alamiyoruz kaldikmi orda annemde beni bekliyo oglum gelcek hazirlik falan dedim bari baska bilet alim ogune yok en yakin mardine aldim mardinden arabayla giderîm dedim bi saat sonra annemi aradim ucak ariza yapmis oglen kalkacak dedim bilet yandi desem gelme dicek. Neyse arkadaslar ariyo naptin indinmi yok ucus ertelendi ariza vs derken saat oldu 1 gittim vezneye tabi o arada geziyodum ayakkabiyi bulurum diye ucaga bindim hareket etti 1 saat ıcinde bi anons ankara esenboga havaalanina mecburî ıniş yapacaz diye :) vay arkadas velhasil kelam aksam 6da kalktik 7 8 gbi vardik ve ogunu otelde gecirdim köye gden servise yetisemedigim icin :)) böyle bi anım olmustu kusura bakmayin mobıl oldugum icin duzgun yazamadim