Arkadaşlar herkese merhabalar. Bu konumdan önce yine aynı projem için alan adı ve ssl sponsoru arıyorum diye konu açmıştım. Çok şükür projemin yıllık alan adı yenilemesi ve ssl yenilemesini yapacak sponsoru buldum.

Şimdide projemin yıllık hosting yani barındırma ücretini karşılayacak sponsor arıyorum. Şuan zaten Natro da aktif hostingim var ve orada barınmaya devam edeceğim. Sponsordan istediğim yıllık hosting ücreti olan 90Tl yi karşılaması.

Bunun karşılığında sponsorun 250*250 boyutunda bir banner ı sitenin en fazla görünen bir yerine sponsor linkiyle beraber eklenecek ve sponsorluk devam ettiği sürece orada barındırma sponsoru olarak kalacaktır.

Yani özetle istediğim Adam Eksik ( halı saha oyuncu bulma sitesi ) projem için sponsor bana yıllık 90tl iletecek ve bende sponsoru projemde göstereceğim.

Projemde şuan 1240+ üye kayıtlı ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu nedenle sponsor olacak kişinin de günlük yalnızca 0,25 kuruşa denk gelen bir yıllık ücretle güzel bir reklamı olacak. İlgilenenlerden dönüş bekliyorum. Görüşmek üzere.