Kriptoparaci adlı üyeden alıntı

Ben isterseniz host açar isterseniz reselelrimde barındırırım ama iki hafta sonra nakit çıkabilirim nakit akışım özel. Bir sebepten kapalı 10 günlüğüne

Hocam öncelikle dönüşünüz için teşekkür ederim. Belirttiğim gibi yıllardır Natro kullanıyorum ve bu nedenle oradan devam etmek istiyorum. O yüzden siz bana yıllık 90 lira ücret iletebilirseniz yeterlidir.

Projeme çok güveniyorum ve önümüzdeki günlerde reklam çalışmalarıyla kısa sürede çok daha fazla üyeye ulaşmış olacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle ücretsiz ssl veya farklı şekilde almak, kullanmak istemedim. Son olarak proje şuan zaten tuttu gibi bir şey hocam. Ancak belirttiğim gibi daha fazla kişiye duyurmak için reklam yapmalıyız ve önümüzdeki günlerde sıkı şekilde pek çok yöntemle reklamlar yapmaya başlayacağım.

Son olarak 10 gün içinde başka sponsor talebi çıkmazsa size isterseniz geri dönüş yapabilirim ? Zaten hostingimin yenileme süresine daha 1 ay var. Bir de proje ne duruma gelirse gelsin, yani bundan 3-5 ay sonra binlerce üye daha artmış olsun fark etmez, siz devam etmek istediğiniz sürece yıllık sadece hosting ücretini karşılarsanız yeterlidir.