mehmet01 adlı üyeden alıntı

Yalnız demo adresine girilmiyor. Siteye bağlantı yok. Yanlış hatırlamıyorsam konuyu ilk açtığınızda siteye bi girip incelemiştim mobilden. Ama giriş yapamamıştım. Butonlar, inputlar vs. birbirine girmiş, CSS ise çok hatalı çalışıyordu. Fazla gezemedim sitede ve çıktım hemen. Daha çok hazır bulunup üzerinde oynama yapılan ama pek becerilemeyen bir site gibi gelmişti bana.

Hocam demoda sorun yasiyorum bazi arkadaslar girebildigini soyluyorlar bazilari ise giremedigini soyluyor gece konusunu acmistim giriyoruz denildi.

Fearles1453 adlı üyeden alıntı

Simdi şöyle işeyişinden cok ben tasarımınada cok onem verırım ve bence tasarıma onem verseydın baya ıyı ıs cıkarmıs olacaktın

Hocam burada scripti yapmadan yayimlamadan once baktim sordum cok begendiler wmaraci yada ***da cikar alalik gibi talepler oldu. Simdi ise is ciddiye bindi begenilmiyor. Evet plan var degistirecegim yazilimi tasarim olarak sanirim.

Marstyson adlı üyeden alıntı

Peki , düşük maaliyetten daha fazla satış yapsanız daha iyi olmaz mı ? Madem alıcısı çıkmıyor . Siz de çok düşük tutun rakamı . Millet belki sırf elimde bulunsun diye alır

Hocam 50 tl bence o kadar yuksek degil wordpress temalar 200 tlden giderken bu kadar ozelligi olan bir script 50 tl