lostyazilim
tr.link

Guler misin ağlar mısın hal'ime

22 Mesajlar 3.073 Okunma
lstbozum
tr.link

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Guler misin aglar misin bilmem ama sen onca gün uğras kafa patlat herseyini olmasada en ince yapabilecegin seyleri hesap et sosyal ag olarak cikar trend hashtag sisteminden icindeki puanlama sistemine hersey olsun sonra gururla 100 tlden satisa koy kimse almasin 70 de dusur ondada kimse almasin en son 50 den koy ondada alan olmasiin tamam anliyorum wordpress gibi birsey varken senin sistemini kullanmak olmaz mantiksiz gelir insanlara ama birde yok! Iste bir kac kisi alip yorum yapsaydi bende alirdim yada en son oluru ne olur duye soran arkadaslar 50 lira da 50 bundan aşagisi olur mu 10 liraya koysam alan cikarmi diye dusundugum gunleri hatirliyorum sen onlarca hayal ile kafandaki sablonu cikart piyasaya ozellikleri diger yazilimlarda olmasin genelinde diyelim. Ama yine senden kimse birsey almasin.

Ben nerde hata yapiyorum diyorum hep nereye elimi atsam kuruyor herkese bağ bahçe olan yer ben adımi mi atinca çöle dönüyor resmen. Tamam yazilim alinmaya bilir 4 farkli kullanilabilecek kategoriye rağmen alinmasin peki. Ha su da var 1 kisi bile alsa mesela insanin parasi degil ya o kiisye satis yapmanin verdigi onur ne kadar buyuk ne kadar guzel olmalidir ben daha hic tadamadim! Insan parasinda degil yani ben degilim! Ben nerdeyim o kisiye guzel hizmet vermekte hatasiz guzel guzel gecinebilmekte, parasinda degilim yani emegimin karsiligini hak etmekteyim yaklasik 1 ayimi gecemi gunduzumu verdim arastirdim trend sisteminde kullandigim sistemi ben bile mantigini yapamadim ama calisti. Ek koda gerek kalmadi uğrasmaya at calistir oldu.

Bu kadar ugrasmisken satin alinmamasi cok koyuyor insana boşa kürek cekmis olmak ve senin gozunde goz bebegi olan ve platformda da sonuna kadar fikir alisverisi renk uyumu gibi konularda fikir aldigin bir yazilimin satin alinmamasi cok koyuyor!

Iyi geceler!

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
reklam

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Fikir beyanidir yorumlarinizi igneleyici yapmayin lutfen isteyen yorum yapmasin sadece okunmasi bile benim gibi olan bir kac kisinin durumunu anlatir umarim

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)
Peki bu yaptığınızın demosu ya da görseli var mı insanlar için ? Pek anlamam dediğiniz şeylerden ama yeni bir şeyler ortaya koyduğunuzda bunı insanlara iyi tanıtmanız gerekir .

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Var hocam satis kategorisinde var

https://m.wmaraci.com/forum/script-satis/php-interaktif-itiraf-benzeri-pdo-super-ozellikler-557708.html
Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)
Peki , düşük maaliyetten daha fazla satış yapsanız daha iyi olmaz mı ? Madem alıcısı çıkmıyor . Siz de çok düşük tutun rakamı . Millet belki sırf elimde bulunsun diye alır

Fearles1453 Fearles1453 Bir umuttur yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebCoder
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 251 / 250
  • Ticaret 26, (%100)
Simdi şöyle işeyişinden cok ben tasarımınada cok onem verırım ve bence tasarıma onem verseydın baya ıyı ıs cıkarmıs olacaktın

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
İhtiyacı olanların, bu yazılımı arayanların bir şekilde gözüne sokmalısınız. Fakat tabi yazılımda veya freelancer çalışmalarda bu tarz talep olayları inanın çok dengesiz.

İnsanları sunucu firmasından biriyle tanıştırmak için geçenlerde foruma konu açmıştım. "Profesyonel şekilde ücretsiz LEMP sunucu kuruyorum, WP, ömür boyu SSL, memcached, php7.2 kısacası her şeyi halledip ücretsiz teslim edeceğim" dedim ve konuyu açtım. Hem de 50$ ücretsiz bakiye dahildi.
Tabii referans linkim ile üye olmaları şartım vardı. Kendi kullanmadığım ya da güvenmediğim bir firmayı asla önermem. Kazanç söz konusu olsun olmasın, ince ayrıntılara takılan birisiyimdir işini iyi yapmak açısından. Gerçekten kefil olabileceğim bir firmaydı ki bu kadar kapsamlı sunucu kurulum hizmetini ücretsiz yapanını mümkün değil bulamazsınız. :)

Konuyu multi olarak açtım, 3-5 gün de süre sınırı koydum isteyen herkese kuracaktım bir kuruş almadan ve sonrasında da destek sağlayarak.

Neyse çok fazla kişi girdi konuya fakat soru soranlar olsa da kimse bu ücretsiz hizmeti istemedi veya düşünmedi. Tabii, benim tahminimce insanların çoğu nginx'in ne olduğuna dair fikirleri bile yoktu o yüzden konuyu anlayan sayısı bir hayli azdı diye tahmin ediyorum.

Zaten şu an proje yoğunluğundan dolayı forumda özel hizmet konusu bile açamadım çünkü vaktim kısıtlı bile olsa böyle ücretsiz bir hizmet düşünmüştüm ufak çaplı. Tamam dedim, siz bilirsiniz; ücretsiz bu hizmetin süresini bitirdim.

Bittiği gibi sormaya başladı insanlar. Ücretli kurulum yaptığımdan bahsettim (tabi ticaret konusu açmadan forumda bahsetmiştim) birden bire 3-5 müşteri kısa sürede ticaret konusu olmamasına rağmen sağ olsunlar geldiler. Sonrasında bu sayı artarak gitti.

O yüzden belli olmuyor bu işler. İyi analiz etmek gerekir. Eminim kodladığınız şey php bilmem ne içeriği çekme botu olsaydı kapış kapış gidecekti :) ama siz eksikliğini gördüğünüz veya daha çok ilginizi verdiğiniz bir şeyi yapmak istemişsiniz bence bu daha iyi bir şey, eğer geçim kaynağınız şu anlık bu iş değilse bozmayın. :)
hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

mehmet01 mehmet01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ...
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 1, (%100)
Yalnız demo adresine girilmiyor. Siteye bağlantı yok. Yanlış hatırlamıyorsam konuyu ilk açtığınızda siteye bi girip incelemiştim mobilden. Ama giriş yapamamıştım. Butonlar, inputlar vs. birbirine girmiş, CSS ise çok hatalı çalışıyordu. Fazla gezemedim sitede ve çıktım hemen. Daha çok hazır bulunup üzerinde oynama yapılan ama pek becerilemeyen bir site gibi gelmişti bana.

• Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)

mehmet01 adlı üyeden alıntı

Yalnız demo adresine girilmiyor. Siteye bağlantı yok. Yanlış hatırlamıyorsam konuyu ilk açtığınızda siteye bi girip incelemiştim mobilden. Ama giriş yapamamıştım. Butonlar, inputlar vs. birbirine girmiş, CSS ise çok hatalı çalışıyordu. Fazla gezemedim sitede ve çıktım hemen. Daha çok hazır bulunup üzerinde oynama yapılan ama pek becerilemeyen bir site gibi gelmişti bana.

Hocam demoda sorun yasiyorum bazi arkadaslar girebildigini soyluyorlar bazilari ise giremedigini soyluyor gece konusunu acmistim giriyoruz denildi.

Fearles1453 adlı üyeden alıntı

Simdi şöyle işeyişinden cok ben tasarımınada cok onem verırım ve bence tasarıma onem verseydın baya ıyı ıs cıkarmıs olacaktın

Hocam burada scripti yapmadan yayimlamadan once baktim sordum cok begendiler wmaraci yada ***da cikar alalik gibi talepler oldu. Simdi ise is ciddiye bindi begenilmiyor. Evet plan var degistirecegim yazilimi tasarim olarak sanirim.

Marstyson adlı üyeden alıntı

Peki , düşük maaliyetten daha fazla satış yapsanız daha iyi olmaz mı ? Madem alıcısı çıkmıyor . Siz de çok düşük tutun rakamı . Millet belki sırf elimde bulunsun diye alır

Hocam 50 tl bence o kadar yuksek degil wordpress temalar 200 tlden giderken bu kadar ozelligi olan bir script 50 tl

MuhammedArslan MuhammedArslan Msa Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 136 / 276
  • Ticaret 11, (%100)
Öncelikle demodaki random olarak yazdığın metinleri değiştirmeni tavsiye ederim. Gerekirse lorem ipsum metinleri kullanabilirsin. Bu şekilde demoyu açtığımda direk siteden çıkasım geldi, olay ciddiyetini kaybediyor. Fontlara da bir göz atabilirsin.
Ecancan Lim10Ata hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al