sibelceliker adlı üyeden alıntı
az zaman kaldı. biyerden ürün almaya çalışıyorum 502 Bad Gatewayhatası alıyorum.vpn ile girebiliyorum.çözemedim sorunu.işleyen bir e-ticaretimiz vardı.tanzim açarlar mı dersin bunun için
Bana gore IMF ile anlaşıldı hocam kim ne derse desin. Çoğu ekonomistte bu yönde fikir beyan ediyor zaten. Ekonomi çöktükten sonra IMF ile anlaşılmaz ekonomi bu noktadayken anlaşilir. Hükümet büyük ihtimal seçim sonrası Devalüasyon(TL değer kaybı) yapacak. Ve TL 6 7 leri görecek(en az) daha sonra IMF ile anlaşıldığı acıklanacak ve kur 5.5 5.8lere gelecek bu bir zafermiş gibi sunulacak. IMF nin klasik taktigi budur zaten. Paraya devlet değer kaybettirir IMF gelir kötünün iyisine evriltir işi hükümette bunu bir zafer olarak halka sunar. Halk da aptal değilse durumu anlar aptalsa şak şak şak yaparak hükümeti alkışlar.
Kısaca TR'nin en az 3 sene geleceği belirsiz berbat. Yani en az 3 sene daha en az bu kadar ızdırap yine devam edecek. Yurt dışından ürün getiren alan vs.. varsa işi çok zor artık. Seçim sonrası birçok holding kur farkından gelen zarardan dolayı iflasını ilan edecek.