sibelceliker adlı üyeden alıntı

sence halk buna inanmaz mı?sence kaçıncı devalüasyonu geçirdik,geçiriyoruz ?.en az 6,7 doğru ben 10 Tl yi görürüz diyorum.o bir kahraman o sürecide hamdolsun lehine çevirir.

İflas listesinde Zorlu Holding'den Sabancı'ya ordan Ali Ağaoglu'na kadar uzanan bir liste var. Mercedes vs.. gibi firmalarda üretim süreçlerini Türkiyede büyük oranda durduracakmış. Herkes seçimi bekliyor. Ege bölgesinde Zorlu Holding hakkında yer gök inliyormuş mesela yerel halkın dilinde durum. Işler berbat bir hal almış. Ben 10 lirayı görmez diyorum çünkü ülke anahtarlarıyla birlikte IMF ve dış güçlere(!) Teslim edilecek. Başka çareleri yok. İssizlik %20lere dayandı borç 500 milyar dolara gidiyor vs.. vs..

Bu halk zerre kadar düşünebilse zaten bu durumda olmazdık. Benim de zerre kadar umudum yok. Sadece durumu anlatmak istedim. Ne ülkeden ne ülke geleceğinden ne de halktan umudum var. Ortadoğu batakligi işte. Sokaktan 100 kisi cevirsek 1i(en iyi ihtimal) devalüasyon nedir diye biliyordur bu halka bu durumu nasil anlatacaksin ki. Ayrica bu IMF durumunu bile kendi lehlerine cevirip kahraman ilan edilirler. Bu ülkede bu da olur.