1-) mecburi degil tabiki ama sitenin hizli acilmasi cok onemli bir faktor oldugundan eger site avrupaya hitap ediyorsa avrupadaki bir server hiz acisindan daha iyi elbette
2-) spinner site cop sitedir, emegine yazik. Site acmak icin bi fikrin bi hizmetin olsun hicbir zaman site acmak icin site acma
3-) onemli degil kendi google hesabina ekleyebilirsin
Ek olarak, bu sitede sunu farkettim herkes bi blog acayim bi site acayim gunde 10 makele gireyim bilmem ne yapayim backlink alayim seo yapayim sonra kac para kazanirim, kazamanamassin arkadasim. Sen gunde kac defa boyle abuk sabuk sitelere giriyosun oradan cevirme burandan kopyalama, ne anlatmaya calistigini kendi bile bilmiyo. Bunu son zamanlarda daha bi farketmeyw basladim bir konu hakkinda bilmem ne nedir diye aratiyorum cikan sitelere girip daha birsey ogrenebilmisligim yok sonra ingilizce arayip anlamaya calisiyorum. Bakiyorum adam saglikla alakasi yok saglik sitrsi var, yazilimla alakasi yok yazilim sitesi var.
Benim nacizane tavsiyem, abi ne hakkinda bilgi sahibiyseniz o konuda birseyler yapin yoksada once ogrenin ama ogrenmek benzer 2 sitedeki sacma sapan 2 yaziyi alip bastan yazmak degil. Birseyler ogrenmek zor degil ama emek ve caba gerektiren birsey ayrica ilgini ceken konuyu ogrenirken zorlanmassin once ilgini ceken seyleri kesfetmen gerek