Kartının şifre vs. değiştir. Hatta o kartı iptal ettirip yeni bir kart al. 5 dk veriyorlar. Benim karta da aynısını yapmışlardı. Kardeşim istanbula gezmeye gitmişti. Kredi kartımı vermiştim, ne istersen al demiştim. Marketten bir şeyler aldıktan sonra görevliye kartı vermiş. Görevli bir sorun oldu demiş ve kardeşim de nakit ödeme yapmış. 1 ay olmadan karttan istanbuldan tl olarak ve yurt dışından sanırım dolar olarak alışveriş yapılmış. 500-600 tl gibi ödeme yaptım. Kimse de bilgilendirmedi harcama itirazı olayını. Bankadaki müşteri temsilcisi bile ödemek zorundasın dedi. Vakıfın istanbul merkezini bile aradım, harcama itirazından onlarda bahsetmedi. Vakıfbaktan uzak durun.

Trendyol'dan Bahtiyar ALEMDAR isimli ************** benim kart bilgilerimle alışveriş yapmış. 500-600 tl gibi limit kalmıştı, full kullanmışlar. 10 bin tl limit olsaydı, onu da kullanacaklardı. Trendyolu aradım, hangi adrese sipariş verdiğini söyleyin dedim. Zar zor adını alabildim. Bir **************ya sahip çıkıyorsunuz dedim. C. başsavcılığına şikayet dilekçesi yazarsanız bilgileri onlara veririz dediler. Yozgattaydım o zamanlar. Yozgat Cumhuriyet başsavcılığına şikayet dilekçesi verdim. Şikayetten hemen hemen 1 sene sonra Ankaraya geldim. Burada da bir polis karakolu beni çağırdı, aynı şikayetimi dilekçe olarak yazdılar. 5 yıl olacak, tık ses yok. Edevlette şikayet dilekçesi itirazım bile yok. Türkiye'de adaletten bahsedilemez. Ziraate geçtim.

Kartını iptal ettirip değişir.