imajweb adlı üyeden alıntı

Malatya'da maliyeye ve esnaf sanatkar'a kayıtlı bir firma olarak bilişim sektöründe hizmetler veriyorum ve son 1 yıldır şehir rehberleri sistemleriyle uğraşıyorum. Şunu dile getireyim malesef bu sistemler tutmuyor çok uğraştım ben helede firmaları siteye ücret karşılığı ekleme çok zor kimse artık bu tarz şeylere para vermiyor.. sistem ücretsiz firma ekleme ve sayfalara banner reklam alma gibi olabilir.. Birde hiçbi köşe yazarı bedavaya kimseye yazı yazmaz.

Siz isteklerinizi belirtmişsiniz fakat bu istekler karşısında bayilik alıcak olan firmanın kazancının ne olucağını net olarak yazmamışsınız birde onları belirtirseniz daha çok dönüş olur..

Merhaba imajweb, sorularını yanıtlayayım.
Firmaları ücret karşılığı siteye eklemek kolay neden? Çünkü tv-gazate-radyo-adwords gibi reklamları olan bir sitede bu sorunu yaşamazsınız. (ÖRNEK; www.sahibinden.com)
Köşe yazarları, her şehrin yerel gazetelerinde bulunan köşe yazarlarıyla bizzat görüşeceğim ve dediğiniz gibi ücretsiz değil ücretli yazı yazacaklar, ne kadar isterlerse bir yazıya o kadar para alacaklar.
Bayinin ne kazanacağına gelecek olursak; 2 elamanınız olsa her biri en kötü ihtimal 5'er firma alsa sabah 10:00'dan akşam 18:00'e kadar günde 500 tl yapar ve asıl konuda bildirildiği üzre kazanç yarı yarıya olacaktır.
Artı olarak; rehber üzerinden şehber ana sayfaya aldığınız reklamlarda yarı yarıya olup, sadece web tasarım aldığınız firmaların tüm kazancı size olacaktır. Şirket olarak sadece buna karışmayacağız.
Ve bu şehir portalının açıldıktan sonra 2 ay içerisinde Android uygulamasıda faaliyete geçecektir.
Saygılar...