-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest meslek şirket sahibi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
www.derinhavuz.com alan adına sahip e-ticaret siteme ne yaptıysam günde 100-120 ziyaretten ötesine çıkamıyorum 3 aydır aynı, hepsi google amca dan organik ama bir yükseliş trendi bekliyordum 5 - 5 te olsa 10 -10 da olsa birde çok geç geliyor google amca siteye oysaki gün aşırı ürün giriyorum.
Bu konularda fikir verebilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
e-ticaret sistemindeki siteler genellikle tanıtım yazısı alarak yükselmeye çalışır denedinizmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
tanıtım derken kendim makale yazıp (siteye girdiyseniz) bilgi havuzu diye bir alan oluşturdum oraya zaman zaman eklemeler yapıyorum ama tanıtım hadisesini biraz açarsanız sevinirim.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
100-120 ziyaretçi alıyorsanız yine iyisiniz. Çünkü kısıtlı bir ürün satıyorsunuz. Türkiye'de aranma hacmi çok küçük birşey satıyorsunuz ve doğal olarak böyle geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mevzu e-ticaretse bunun tek yolu reklam vermektir.Çünkü ben olsam google aramasında bulduğum bi siteden alış-veriş yapmam.Alış veriş için referans şarttır.Bu da ziyaretçilerin sıklıkla ziyaret ettiği kaliteli bir site olmasından geçer.Bence Adsense reklamları bu iş için biçilmiş kaftan.Yatırım yapmadan ticaret yapmak oldukça güç kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sasaleyte adlı üyeden alıntı
mevzu e-ticaretse bunun tek yolu reklam vermektir.Çünkü ben olsam google aramasında bulduğum bi siteden alış-veriş yapmam.Alış veriş için referans şarttır.Bu da ziyaretçilerin sıklıkla ziyaret ettiği kaliteli bir site olmasından geçer.Bence Adsense reklamları bu iş için biçilmiş kaftan.Yatırım yapmadan ticaret yapmak oldukça güç kolay gelsin.
sevgili dostum onuda yaptım yapmazmıyım 2 hafta da 1.500 tl google ın boğazına tıktım baktım olmuyor organik şekilde yükselmeyi amaçladım 3-4 anahtar kelime üzerine yoğunlaştım örneğin ''havuz kimyasalları'' nda şuan ilk 3 teyim. seo manyağı olduk arkadaş ne meşakatli bir mevzu harcadığım parayı geçtim sinir hastası etti piskolojim bozuldu. 200-250 ziyaret amaçlıyorum çokmu fazla bakıyorum emsal sitelere 300-400 gören var. eninde sonunda yapıcam da sizlerin fikirlerinide alayım dedim el elden üstündür.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Hit çekmek için başka kelimeler seçin kategorilerinize ve ürünlerinize göre ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ana kelimelerim havuz, havuz kimyasalları, havuz ekipmanları, sauna ekipmanları ve led aydınlatma başka kelimelerde de yoğunlaşırsam bu ana kalemlerden kopmazmıyım? iştikal konumuzun ana başlıkları zaten bunlar siteyi incelerseniz daha bi bilgi sahibi olursunuz.