Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Günümüzde makale yazarlarına değer verildiğini düşünüyor musunuz?
:)
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tabiki veriliyor, hatta az bile veriliyor bence. Makale yazarları olmasa çoğu site sahibi batar adam makale alıp sitesini idame ettiriyor diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kesinlikle hayır! Düşünsenize bir içerik oluşturacaksınız hem akıcı hem ilgi çekici hem seo ya uygun, size verilen ücret ise 5 TL den başlayacak :) ücretsiz blog açar yazılarımı orada paylaşırım daha iyi :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://populertarim.com
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Makale yazarlığı İnternet aleminde en sevmediğim sektörlerden birisi. Ben değer vermiyorum. Çünkü sizin 3-5₺ ye yazdığınız makaleyi 20₺ den aşağıya yazmam ve bence ederi de budur.
Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
WmAraci yönetimi taban fiyatı değişikliliği yapmıyor, çoğu platformda bu fiyat yükseltildi. Geçimini bu işle sağlayan insanlar var ve sonuçta yoğun bir emek söz konusu oluyor.
Bakalım taban fiyat değişikliliği ne zaman yapılacak.
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Daha yazarlardan makale alıpta googlede yükselmedim. Yükselrn yazıların hrpsi kendi tarafımca yazdığım yazılardır. Bence yazarlarda bi sıkıntı var. Değer derken ücreti kastediyorsunuz. Bence az bi ücreti var o yüzden isteksizce yazılan yazılar çıkıyor ortaya. Yazılan yazı isteksiz oluncada hayır göremiyorsun.
WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
Gerçek içerik nedir bilmeyen insana ben neden değer vereyim. İçerik dediğin kelime sayısını hedeflemekle yazılmaz. Ben bir içeriği bir haftada yazıyorum ki para kazanıyorum. O zaman sıralamaya giriyor sitelerim. İşini düzgün yapan adam başım üstüne ancak içerik yazarlarının büyük bir bölümü işe yaramaz. Bir zihniyet oluşmuş site güncel olacak her gün içerik girilecek diye. Yanlışı desteklemeyin. Bir hafta içerik girmeyin bir hafta sonunda zengin bir içerik girin dostlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burda yazılan her yorum doğru bence.
Birçok sıkıntı var makale yazarlığı konusunda.
Bunlardan en önemlisi fiyat konusu. Çok düşük ücretlere birçok özelliğe sahip yüksek kelimeli makaleler yazdırma peşinde herkes. Piyasada birisi çıkıp ben yazarım diyince de bu sefer fiyat otomatik olarak o seviyelere geriliyor. Diğer işini düzgün yapmaya çalışan yazarlar da fiyat düştükçe 100 kelimeye 1 TL alıyorum zaten niye özeneyim ki şeklinde bir algıyla yaklaşınca, olay tamamen içerik üretmekten çıkıp maddi kaygı taşıyan bir şekle dönüşüyor.
İkincisi ise çok kısa sürelerde çok fazla sayıda makale istenmesi. Bu durumda da yazarlar yetiştirebilmek adına ve yine aynı şekilde ihtiyaçları olan parayı kazanabilmek adına (fiyatlar düşük olduğu için birkaç site ile birlikte çalışarak) içeriklerde istemeyerek de olsa kalitesizleşmeye gidiyorlar.
Üçüncüsü ise çeşitli makale siteleri. Hepsi için demiyorum bu söyleyeceklerimi ama; bir kısmı yazarlıktan öte kölelik tarzında çalışıyorlar, çok düşük ücretlere, çok kısa sürelerde, ciddi sayıda ve kelimede makale istiyorlar. İşin ceremesini yazar çekerken, kaymağını aracı yiyor. Bu da ayrı bir sorun olarak karşımıza çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben makale yazarlarının kendilerine değer verdiğini düşünmüyorum. Bende makale alıyorum fakat farklı nedenlerden dolayı alıyorum. Bazı makale yazan arkadaşların çok güzel işler çıkartabileceğini düşünüyorum ama 100 kelimesi 1.5 Tl ye bu iş olmaz kusura bakmayın. Gerçek kaliteli makale yazarı arkadaşların kendilerini daha iyi pazarlaması gerektiğini düşünüyorum.
https://www.benimguncelim.com/