Merhaba arkadaşlar, kısaca kendimden bahsedip olayı anlatmak istiyorum. 23 yaşında devlet memuruyum. Daha önce (memur olmadan önce) eğitim üzerine çeşitli birkaç blog kurdum ve bunlardan az da olsa (o döneme göre iyiydi) gelir elde etmiştim. Ancak daha sonra askere gittim ve döndüğümde mahvolmuş durumdaydılar ve ben bu blogları kapatmak durumunda kaldım.

Birkaç gündür aslında buraya yazmak ve sizinle istişare etmek istiyordum ancak sürekli erteliyordum. Bugün ise yaşadığım bir olay artık kendi işimi kurmam için resmen hırslandırdı beni. Amirim olan bir şahsiyet, benimle aynı konumda olan bir arkadaşıma ağzına geleni söyleyip siz kimsiniz, kendinizi nerede sanıyorsunuz gibisinden tartıştılar. Bu tarz olaylar neredeyse her hafta yaşanıyor maalesef (devlet memuruyuz ancak amirler sanki babalarının bakkalını işletir gibi davranıyorlar)

Kendi web sitemi veya sizin önereceğiniz uygulama vs. bir sistem kurup belli bir seviyeye gelene kadar bu mesleğe sabretmek ve ardından da kendi işim üzerinden hayatıma devam etmek istiyorum. Sürekli emir almak, sürekli egoist insanlarla muhatap olmak gerçekten beni çok bunalttı.

Kısacası benim sormak istediğim şey.. uzun zamandır web siteleriyle ilgilenmiyorum ve bu nedenle ne tutar ne tutmaz tam olarak bilemiyorum. Aklımdaki fikirler şunlar;

- Forum sitesi mi kursam?
- Eğitim üzerine blog mu kursam?
- Mobil uygulama mı yaptırsam veya satın alsam? (bu konuda hiçbir bilgim yok)

Şuan memuriyetten dolayı belirli bir gelirim var ve bu imkan elimdeyken fırsata çevirmek istiyorum.