-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
2018 yılında Internet üzerinde bazı hizmetlerden yararlanmak için yabancı lokasyonlu, isim soy isim vb bilgilerin doğru olmadığı bir Paypal hesabı açıp ön ödemeli Ininal kartımı bağladıktan sonra rahatlıkla kullanabiliyordum.
Bundan 1-2 ay önce, Internet üzerinden bir satış yaparak PayPal hesabıma 95 Dolar aldım.
Birkaç saat önce Internet üzerinden birşey almak için PayPal bakiyesini kullanmak istedim.
Fakat ödeme metodu bölümünde hiç bir şey olmadığını gördüm. Paypal hesabımın güvenliği açısından PayPal bakiyesine erişimi durdurmuş. Hesabı kullanmam için Kimlik fotoğrafımı göndermem isteniyor. İşin kötü tarafı, hem Paypal Türkiye'de kapalı, hem de Paypal'a girdiğim isim soy isim tamamen uydurma.
Şimdi hem acilen göndermem gereken parayı gönderemiyorum, hem de 95 Dolar'a erişemiyorum. Kimliği göndersem Türkiye'den Paypal açtığım için tepkileri ne olur bilmiyorum.
Maalesef bu benim için çok acı bir deneyim oldu.
Bu sorunu nasıl çözebilirim, bir yol var mı? deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Paypal'daki paranın hepsini başka bir Paypal hesabına göndersem yeter. Desteğe ne yazsam bilemedim. Anlayışla karşılayıp karşılamayacaklarıda meçhul.
Yardımlarınızı bekliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Geçmiş olsun ama o parayı büyük ihtimalle alamayabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
baya rahatmışşınız ya :D bakkal muharrem abi gibi davranmışşınız koskoca paypala, geç para almayı yalan beyandan size ceza kesmesinler, tabi varsa böyle bir kullanıcı sözleşmesi maddesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Paypal bakiyeme erişemiyorum değil paypal credit özelliği var orada ki paraya erişemiyorum demissiniz. Bir nevi ek hesap demek bu yani hesapta para olmasa da belli bir limite kadar harcama yapabiliyorsunuz. Ondan bahsettiginizi düşünerek cevap vermişler Adamların cevabı : size bu hizmeti sunamiyoruz. İsterseniz şu numaradan iletişime geçin demişler.
Ayrıca o paradan umudu kesin. Hesaptan da umudu kesin. Dönüşü olmayan yola girmissiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kimliginin fotosunu cek daha sonra paypay bilgilerin neyse o şekilde shopla basitce . Kolay bir islem bu.
Daha sonra yolla gitsin. Paypal zaten ulkemizde yasak yani hic bir gecerliligi yok hesabinin bu yuzden korkmana gerek yok belgede sahtecilik falan olmayacaktir aksi halde o paraya elveda demen gerekiyor. Denemekten zarar gelmeyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer paypal hesabına erişebiliyorsan benim hesabıma göderim yaparsın. Ben de istediğin yere havale geçerim hocam.