-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar. Aramızda sporcu varsa sorum şu;
Evde kardiyo programı için öneriniz nedir? Şınav, mekik, merdiven vs. Önerilerinize açığım.
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Bisiklet ile spin yapın. Ben normal bisikleti trainer aletine bağlıyorum 8 kglık disk ile kardiyo yapıyorum. Hem bacakları kaslandırıyor hem de en iyi kardiyo yöntemi. 30 dk da su gibi oluyorsunuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
-5 dakika basit hareketler ile ısınma yapın
——————————————————-
-20 saniye 3 set Jamping Jack (Her set arası 10 saniye dinlen)
-20 saniye 3 set Burpees (Her set arası 20 saniye dinlen)
-15 saniye Jamping Jack ve hemen ardından 15 saniye Burpees, toplam 3 set ( Her set arası 30 saniye dinlen)
——————————————————-
-3 set Wall Squat
-3 set Walking Lunges
——————————————————-
-3 set Maximum süre Plank
-3 set 15 tekrar Leg Raises
-3 set Maximum süre Side Plank
——————————————————
Amacınız minimum sürede maksimum yağ yakığımına ulaşmak ise bu programı başlangıç için uygulayabilirsiniz
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ya böyle cart curt süpünükeyşın olayları bırakın beyler, spor salonuna giriyorsan orman kanunları ile çalışırsın kardeşim. Öyle 3 set ondan 5 set şundan 30 dakika koşayım falan değil olay. Yağ yakmak mı istiyorsun? İlk olarak beslenmene bakıcaksın, uyku düzenini sağlayacaksın. Antremana gitmeden yaklaşık 30 dakika önce kafein kullan ve bunu aralıklı olarak yap vücudun alışamayacağı şekilde. Antremandan önce veya sonra nasıl kendini daha iyi hissedeceksen o şekilde kendini ayarlayıp ağırlık+cardio yap kimi tek gününü cardioya veriyor kardeşim cardio öyle aham şaham bişey değil ki ağırlık çalışıp verdiğin kalori, yaktığın yağ kadarını yaktırmaz sana abidik gubidik işlere son verin bilim üzerinden yürüyün. Yaa hak!