btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Twitch üzerinde yayın yapacağım ancak bilgisayar donanımı zayıf kalıyor. Twitch üzerinden yayınlarıma devam etmem için yapacağım yayında bağış desteği istesem veya çekiliş falan yapsam para toplayıp donanımı yükseltebilir miyim?
Maddi durum sıkışık ondan böyle bir konu açtım FİKİRLERİNİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
İyi forumlar WmAraci Ailesi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Senin durumunda olup yayın açamayan çok insan var o yüzden geçerli bir sebep bulman gerekiyor. İlgi, dikkat çekicek bir içerik ile "just chatting" kategorisinde belli bir kitleye ulaşıp bağış alman mümkün ancak kısa sürede olması çok zor. Ancak dediğim gibi şuana kadar yapılmamış, ilgi çekici bir içeriğe ihtiyacın var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam bu tamamiyle kişiliğe bağlı bir durum. İçerik önerisi istemişsiniz ama bunu bizim yapmamız doğru olmaz. Örneğin ben bir tane söyliyeyim. kitboga'nin içeriğini tr'de yapan yok. Çok da güzel tutabilir, insanlar sever böyle şeyleri. Ama bunu her önüne gelen yapamaz. Popüler bir içerik bulmaya değil, ben ne yapabilirime odaklanman lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir çok yayıncı zaten bağışlarını daha iyi donanımlara sahip olabilmek için topluyor(öyle söylüyor da olabilir). İnsanlarda onlara bağış yaparak katkı sağlıyor ancak burada ince bir çizgi var. Yayıncı izleyicisine kaliteli içerik üretiyor, izleyici ise daha fazlası için yayıncıyı güçlendiriyor. Donanımı geçtim yayıncının oynadığı oyunda izleyiciler görmek istedikleri oyun için ögeler için dahi yayıncıya bağış gönderiyor.
Sonuç olarak insanlara bir şey sunabilir ve sevilir isen gerisi gelir. Ancak hiç yayın açamayacak kadar yetersiz ise elindeki donanım, yapacak bir şey yok baştan kaybetmişsin.
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Knight Online yayınları yapın. Hem kasmaz hemde baya bi kitle elde edebilirsiniz.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Twitch de popülerleşmek ve insanlar tarafından tanınmak daha zor diye biliyorum, DLive daha yeni bir platform olduğu için ve herkes birbirine destek olduğu için Just Chatting ile DLive'da yürüyebilirsiniz.
technovenue.com
tosbaga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tezgahtar
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu oyun videolarını kim izliyor niye izliyor yeni nesil mi izliyor neden bağış yapıyor anlamıyorum adam oyun oynuyor sen bağış yapıyorsun enteresan