samsunsoftware adlı üyeden alıntı

piyasada 15 bin liraya satılan yazılım mevcut onlardan alabilirsiniz. mobil uygulamasıyla birlikte açık kaynak kodlu olarak veriyorum birde demosuylamı uğraşalım hadi demoyu kurduk diyelim personel giriş çikişini mobil uygulamasını vermeden kart olmadan nasiil okuduk giriş cikiş yaptiricaksınız ?

*** üzerindende satişimiz mevcut hayali bir satiş değil almak için kimseyi zorlamıyoruz merak etmeyin. https://www.***.net/script-satisi/2013871-personel-yonetim-sistemi-puantaj-modulu.html

Değerli samsunsoftware; biz burada sizin konunuzu kötülemek baltalamak vb gibi bir şey yapmıyoruz. Ticarette herkes alacağı şeyi görmek ister. Bu sizin dediğiniz bakkala gidip ben ekmek almak istiyorum tamam sen parasını ver biz sana göndeririz gibi oldu. Yanlış anlaşılmasın sadece bir benzetme olarak verdim. Her neyse bilfiğim kadarı ile satış konularında wmaraci'nda demo eklemek zorunlu. Konuda demo olması gerekiyor forum kuralları gereği. Dediğim gibi amacım konunuzu baltalama kötülemek vs gibi bir şey değil.

Ayrıca piyasada 15 bin liraya satılan yazılım mevcut onlardan alabilirsiniz. gibi bir söylem hiç hoş değil. Konuyu fazla uzatmamak adı hayırlı satışlar dilerim

Saygılarımla.