CitaYazilim adlı üyeden alıntı

Aylar önce ben de bu işe girişmeye kalktım sizin gibi düşünerek fakat botla çektiğim için openload sitesindeki reklamlar vs aklıma gelmemişti reklam koymadığım halde pop ads doluydu daha sonra siteyi sattım. Eğer kendiniz uploadlayacaksanız instagram mizah sayfalarında reklamsız film sitesi tarzında reklam verirseniz ilgi çok olacaktır. Bu şekilde siteye hit çekebilirsiniz

Yok kesinlikle bot vb. zımbırtıları istemiyorum. Varsın binlerce film olmasın ama el emeği olsun. Reklam konusunda haklısın, aklıma gelmemişti açıkçası, teşekkür ederim.

MarshallXY adlı üyeden alıntı

Rekabet çok sağlam bir tema bulman lazım wordpress le açacaksan site açılış hızı çok önemli kaliteli backlinkler alman lazım sosyal medyayı etkili kullanman gerek vs vs uzar kolay gelsin siteyi açda backlink değişimi yaparız :)

Tema olarak MovieFox düşünüyorum şu an için en iyilerden biri diyebilirim. Hız vb. derken paravan bir site ağı kurmayı düşünüyorum, tabii ki şu an için yalnızca düşünce bu. Teşekkür ederim çok, tabii ki, seve seve yardımlaşırız düşündüğüm gibi olursa. :)