Açıklamalarınız için teşekkür ediyorum. Düşündüğüm altyapı Ticimax vb. sistemlerden hazır entegre bir sistem alarak yoluma devam etmek açıkcası.
2-7 bin arasında değişken fiyatlar var.
Ürün gamı olarak xml üzerinden ürün aktarımı yapacağım mevcutta çalıştığım bir iş olduğu için ilk hetapta depo ve stok tutmadan dropshiping modeli ile satış düşünüyorum.
2-7 bin arasında değişken fiyatlar var.
Ürün gamı olarak xml üzerinden ürün aktarımı yapacağım mevcutta çalıştığım bir iş olduğu için ilk hetapta depo ve stok tutmadan dropshiping modeli ile satış düşünüyorum.
Düşündüğüm altyapı Ticimax vb. sistemlerden hazır entegre bir sistem alarak yoluma devam etmek açıkcası.
Anladığım kadarıyla kiralık kullanacaksınız. Kiralık yapılar ticarete zarar vermeye yatkındırlar... Onlardan ziyade bir lisanslı tema satın almanız, size ait bir tema olması her zaman avantaj sağlar. Bakın bu konuda yilmaz70 çok bilgilidir. E ticarete başlayacaklara tavsiyelerini forumda "e ticaret yilmaz70" şeklinde arama yaparak bulabilirsiniz. Güzel bir sonuca emin adımlarla gitmek istiyorsanız, biraz tavsiye ve değerlendirmeleri okumanızı tavsiye ederim. Bugün başlayıp yarın off sıkıldım, olmuyor gibi bahanelerle sahadan çekilmek ve başarısız olmak istemediğinize eminim..