-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar yaklaşık 10 senedir kullandığım içinde adsense ve Youtube de 5000 abonesi olan hesabıma giriş yapıyorum bu yazı çıkıyor. Adres Gmail değil kendi domainim.
Dün şifremi unuttuğum için yeni şifre talep ettim yeni şifremi girdikten sonra böyle oldu bunun çözüm yolumu yok mu ? Hesabı kurtar dediğimde sadece oluşturduğunuz tarihi girin çıkıyor.
Hata Şu:
Oturumunuz açılamadı
Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı.
Daha sonra tekrar deneyin veya yardım için Hesap Kurtarma'yı kullanın.
mudurnugundem.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alternatif bir kurtarma mail adresi tanımlamadınız mı hesabınıza_?
Adımları denemekten başka seçeneğiniz yok gibi görünüyor. İstediği kurtarma sorularına cevap vermelisiniz.
Mail adresinize Google dan bir hesap doğrulama/aktivasyon maili gelmiş olması gerekir, arşive erişiminiz varsa sorgu ile bulmaya çalışın.
Hesaba Mobil cihazdan hala erişiminiz varsa ikinci bir mail adresi tanımlamanızı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce tanımlamıştım, ama şifreyi değiştirdikten sonra sormaz oldu. Kendi mailim ile kayıtlı 2008 lerde açmıştım maalesef tam tarihini hatırlamıyorum. Üstelik giriş yaparken girdiğim şifre de doğru. Beklesem yine aynı sonuçla mı karşılaşırım.
mudurnugundem.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Daha önceden giriş yaptığınız bir cihaz ve varsa statik ip adresi olan bir ofis vs oradan giriş yapmayı deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Çözdüm.
Şifre sıfırladıktan sonra şifremi değiştirdiğim zaman telefonu ve kurtarma e postasını otomatik silmiş. Bu yüzden böyle bir uyarıyla karşılaşmışım.
Yeniden hesap kurtarmaya girdim en son yaptığım şifremi de girdim sizinle iletişime geçebileceğimiz seçeneğine aynı mail adresini yazdım. İncelemeye alındı dedi. 1 saat sonra şifre sıfırlama maili geldi sonraki adımda telefonu hemen girdim şu anda sorun yok. Oh bee :) Siz siz olun şifre sıfırlama yaptıktan sonra telefon ve kurtarma e postasını yeniden girin.
Birisinin başına gelebilir diye yazmak istedim.
mudurnugundem.com