Korkmaz , Hocam baya düştüm 50 bin lira üzerinde hasar kaydı olmayanlar 39.000 ₺ yaptım ki gelecek kişi ile de pazarlık yapacağım.

Okan_IŞIK Maalesef hocam 42.000 ₺ ye almıştım geçen sene nakit ihtiyacı olmasa satmazdım çünkü 1 senedir biniyorum bana hiç bir sorun çıkarmadı bundan önce hasar kayıtsız aracım vardı eski model 3-4 bin lira para harcamıştım. Bunda hasar kaydı var ama para harcatmadı bakımlarını yaptırdım. Kredi puanım iyi aslında bankalar kredi vermiyor nakit sorunumu öyle çözmek istedim enpara.com 8.700 ₺ kredi çıkardı diğerleri gelir belgenizle bankaya bekliyoruz diye mesaj atıyorlar. Hiç bir yerde çalışmıyorum gelir gösteremiyorum o yüzden.

HuseyinAKKUS olabilir ki büyük ihtimal öyle, çünkü sırf ziraat bankası ucuz bozuyor diye bozdurmadı.

Voltaren Hocam piyasanın altına koyduğumu düşünüyorum Ford Fiesta 1.4 TDCI Titanium X araç fiyatlarını araştırdım o şekilde yazdım insanlar birde kusursuz arıyor bir kişi bakmaya geldi yandaki aracın kapı açıp kapatırken vurduğunda izler oluşuyor onu bile sorun etti. Böyle olduğunda dayanamıyorum sinir oluyorum 50-50 binlik araç performansı bekleyip bu fiyatlara alalım mantığındalar.