Merhaba Arkadaşlar,
Bir web sitesi kurduk %99 tamamlandı
web sitemiz basit bir oyundan ibaret, sitemize üye olan kullanıcılar oyunumuzu oynayarak puan kazanıyorlar, kazandıkları puanı her ay sisteme göndererek sistemden kazanç elde ediyorlar.
Yani reklam gelirinin büyük bir bölümünü her ay kullanıcılara dağıtacağımız, hiçbirşekilde para yatırma olmayan, parayla kazanç sistemi olmayan. Ülkemizin ekonomik koşullarına istinaden ihtiyacı olanlara az çok maddi destek sağlayacak tamamen yasal bir proje bizimkisi. kesinlikle saadet zinciri tarzı sitelerle aynı mantıkta düşünmeyin.
Tüm uğraşmalarıma ve başvurularıma rağmen, web sitemde reklam gelirimi dağıtacağıma dair hiçbir yazı bulunmasada, nihayetinde bir oyun sitesi olduğu için,
tüm içeriği eksiksik tamamlamama rağmen (Gizlilik politikası, hakkımda, iletişim, çerez uyarısı, sosyal hesap bağlantıları, seo uyumlu url çalışması, sitemap dosyası, robots.txt çalışması. blog bölümü, 7 tane makale...) hiçbirşekilde google onay vermiyor ve vermemekte kararlı.
web sitemin detaylarını vermemdeki sebep siteye üye olup oyun oynamaya başlayan herkez reklam tıklamaya ve reklam gösterimine gönüllü olacak, web sitemizin girişinde reklam engelleme servislerini kullanan oyunculara kapatması yönünde uyarı olacak ve tüm üyelerimize reklamlar açık olacak.
Bu şartlarda bana hangi reklam şirketlerini tavsiye edebilirsiniz, tüm hepsini beraber kullanabilirim.
Türkiye'ye ödeme yapan yüksek kazançlı reklam siteleri hangileridir.
Link kısaltma serviside kullanabilirim, onlarda en iyi ödemeler yapan hangileridir.
Ben daha önce hiç adsense veya bir link kısaltma servisi kullanmadım. bu işlerde yeniyim.
Tecrübeli ve bilgili tüm herkezin tavsiyelerine ve bilgi paylaşımına ihtiyacım var.
hepinizin desteğini bekliyorum.
web sitemizin linki: https://kuzubesle.com
merak eden inceleyebilir. sistemi görmek için üye olabilir
her türlü eleştri ve öneriye açığım.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.