Talip68 adlı üyeden alıntı

Konuya değinmiştim,
Bunlar için bir çok site var ancak kazançlar ve reklam türleri, çeşitliliği aynı değil.
ReklamStore var, admatic var, adnow var, BidVertiser var. Daha başkaları da var. Buradan bakabilirsin. http://www.macfilmhabertv.com/2019/02/blogunuza-sitenize-adsense-alternatifi.html

Teşekkür ederim, reklamstore ile ilgili yorumlara baktığımda 300 tıklamaya 10 tl falan verdiğini okudum bu forumda. adsensede ise 800-1000 tıklamaya 400-500 tl verdiğini biliyorum. o yüzden çok cazip gelmedi, ama verdiğin diğer firmaları, ve linkte paylaştığın önerilerin hepsini inceleyeceğim teşekkür ederim.

onurkaplan adlı üyeden alıntı

admatic diyebilirim en azından çıkan reklamlar adsense aynı reklamlar büyük firmalar veriyor google ads alternatif olarak.

ödemeleri nasıl? onay süreci kolaymı, birde kuralları katımı, başka firmalardan aldığım reklamlara karışırmı? adsenseden onay alamadığım için, mümkün olduğu kadar çok farklı firmayla çalışarak yüksek kazanç elde etmek istiyorum çünkü.
bu konularda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim :) hani farzedin siteye 1000 kişi üye oldu, reklam gelirimiz 1000 tl olursa adam başı 1 tl düşer, kimseye faydası olmaz düşük rakamın :)

yok çiftlik bank 2, kaşar bank tı, o isimle bir firma çıkmış milleti tokatlamış ciddiyim :)
bizim web sitemizde oyunumuzda para yatırmak yok arkadaşım, kazancım %70 ini paylaşarak ülkemizin krizde olduğu bu dönemde insanlara destek olmak istiyoruz. kazancın %20 sini devlet vergi kesecek zaten rakam yüksek olduğu için, %10 uda bize kalacak, bizim kazancımız bu.

CoaX adlı üyeden alıntı

darknov4 bir imam görünümlü şeytan papaz çıktıysa diğer imamlarada papaz gözüyle bakamazsın.

Konu destek konusu.

Teşekkür ederim, bende bir işsizim, uzun süre iş bulamayınca araştırmalarım sonucu bu tarz bir sistem kurmaya karar verdim. hali hazırda aynı formatta siteler var, isimlerini burdan belirtmek istemem, ancak hepsi üyelerini sömürüyor, kazanç talep edeni banlıyor. şartları zorlaştırıyor. ben vizdan sahibi birisi olduğum için kendim adil ve faydalı bir sistem kurmak için bu yola çıktım. bu yazıda burda dursun. ilerde referansım olur :)

Arkadaşlar peki sizden bir ricada bulunsam, bazı yabancı kazanç sitelerinde gördüğüm bir olay var.

bir linke tıklıyorsun seni link kısaltma servisi kullanarak reklam sayfasına yönelndiriyor, üsttede 30 saniye 60 saniye falan geri sayım sayacı bulunuyor.
geri sayım bitince doğrulama kodunu girip puanı al butonuna basarak pun kazanabiliyosun, yada bitcoin dolar vs.

Benim altyapım hazır zaten, oyunculara böyle bir bölüm nasıl yapabilirim, süreli sayfa sonunda database den kullanıcının point değerine ekleme yapacak bir buton ile o sayaçlı link kısaltmalı sayfa gibi birşeyler yapmamda yardım edebilecek var mı?