hdtvizle adlı üyeden alıntı

Google'den hiç birşeyi tam açıklamaz orası doğru.
Bu tipten derken yani yaptıgın blog webtasarım üzerine adsenseden bu tür üzerine sitelere onay almak kolay değil bi dünya hitin olsun yine vermez kolay kolay onay.
siteni biraz inceledim indirme linkleri fln görüyorum bunlar 2inci onayı almana muhtemelen engel olmus

PSD Formatında 65 Adet Ücretsiz Logo Template - download
1100 adet jpg logo template - download
vb yazılarında var sanırım.

:S web tasarımı ve teknoloji ile yazdığım bir yerde download linkine takılan googlenin aklına yayın ben O linklerde hep site içi linkler dışıardan alınan linkler değil Neyse artık biraz daha yazı ekleyip tekrar deneyeceğim

Ek Olarak:

mertsaluvan adlı üyeden alıntı

Arkadaşın bu tipten kastın şöyle anlatayım: Diyelim ki kadına yönelik bir giyim sitesi var. Adsense'de bir adım öndedir. Çünkü içerikle reklam uyumu olacak. Alışveriş sitelerinin reklamı çıkar, giyim markalarının reklamı çıkar vb. Anlatmak istediğim ziyaretçi odaklı site daha avantajlıdır. Sizin siteniz kişisel site yani kendinize odaklı.

Bu yorumumu da okumanı tavsiye ederim.
http://wmaraci.com/forum/google-adsense/adsense-icin-kac-makale-lazimdir-44032.html#post321198

Teşekkürler hocam o yorumun da son derece aydınlanmış oldum :)

Ek Olarak: Dün bu konuyu açtıktan sonra tekrardan başvuru yaptım arkadaşlar sitemdeki 1-2 tane konuyuyu kaldırarak ve az önce başvurum kabul edilmiş reklamlarım görünmeye başladı :D