serhat550 adlı üyeden alıntı

Faydali olmus emegine saglik

Teşekkürler. :)

Stores adlı üyeden alıntı

Güncelleme Öncesi mantığını yanlış biliyorsunuz. Güncelleme öncesi adsense hesapları onaya gitmez. Direkt panele eklenir. Güncelleme öncesinde onaylanmış birçok adsense e de güncelleme geldi. O adsenseler güncelleme sonrası olarak kabul ediliyor. Güncelleme öncesi adsense 1 2 ay önce yt adsenseleri webe çevirerek elde ediyorduk. Artık oda bitti. Güncelleme öncesi adsense diye bir şey şuan yok. Tüm adsenselere de güncelleme var

Konu da her şeyi açıkça belirttim hocam. Aralarında ki farkı da söyledim. Onaya gitmiyor, anında onay alıyor demiyorum zaten. 24 saatten çok daha kısa sürede yanıt geliyor. Bir kaç gün önce bir arkadaş 24 saatten kısa sürede onay aldığını söylemişti. Ben test ettim, kendimce onayladım. Faydalı bulabilecek arkadaşlar için bir metin hazırladım. Elde ettiğim bütün sonuçları listeledim.

Direkt panele eklenir.

Bu şekilde kullananı hiç görmedim hocam. *** ve wmaracı sürekli takipteyim Adsense ile ilgili. AdsenseTurkiye platformunda da aktifim. Bütün siteler onaya gidiyor. Direkt olarak panele otomatik onay şeklinde eklenmiyor diye gördüm. Hatalı yazmışsam düzeltirim. Diğer arkadaşlara da söz verelim, emin olalım. :)