-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba.
Spotify aile grubunda boş yeri olan varsa katılım sağlarım
Fiyat PM lütfen.
idraksiz can, hayvan canıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
Ö** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vpn ile aile hesabında yer olan premium hesapların ülkesine bağlan. Yeni hesap kur. Kendini oraya eklet. Kimseye de para vermek zorunda kalmazsın. He ben yapmam sen yap dersen 10₺'ye ayarlarım :D toplamda 2 kere sağlarım bu hizmeti
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
thenameless adlı üyeden alıntı
Vpn ile aile hesabında yer olan premium hesapların ülkesine bağlan. Yeni hesap kur. Kendini oraya eklet. Kimseye de para vermek zorunda kalmazsın. He ben yapmam sen yap dersen 10₺'ye ayarlarım :D toplamda 2 kere sağlarım bu hizmeti
Hocam biraz daha açıklama yapar mısın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
Ö** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternette birçok Spotify Premium hesap var. Checker yardımı ile hangilerinin aile hesabı olduğuna bak. Aile hesabında boş yer olan hesabın ülkesine bak. O ülkeye bağlan vpn ile. Vpn açıkken Spotify hesabı kur sıfırdan. Sonra online address generator var internette. Oradan adres al. (ana hesap ile aynı adreste yaşamak lazım. Ondan dolayı) sonra ilk başta bulduğun Spotify Premium hesabından yeni kurduğun hesaba davetiye at. Sonra kendi hesabına girip daveti kabul et. Artık ailedensin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternette birçok Spotify Premium hesap var. Checker yardımı ile hangilerinin aile hesabı olduğuna bak. Aile hesabında boş yer olan hesabın ülkesine bak. O ülkeye bağlan vpn ile. Vpn açıkken Spotify hesabı kur sıfırdan. Sonra online address generator var internette. Oradan adres al. (ana hesap ile aynı adreste yaşamak lazım. Ondan dolayı) sonra ilk başta bulduğun Spotify Premium hesabından yeni kurduğun hesaba davetiye at. Sonra kendi hesabına girip daveti kabul et. Artık ailedensin...
Hocam bu checker ney acaba ? Onu da söyler misin?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
Ö** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hesapların çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi veren program türü. Spotify Checker diye arat. Bulduğun programları sanal pc'de aç ama. Sanal pc için de Sandboxie programını indir. Checker uygulamasına sağ tık yap. Sandboxie ile aç de. Herhangi bi virüs varsa etkilenmezsin. Eğer virüs varsa ve sen de direkt acmissan checkeri pc ne virüs bulaşma ihtimali yüksek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
5 tl e spotify hesabı satıyorum ilgilenirseniz pm atabilirsiniz.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**