lostyazilim
tr.link

Seo Danışmanlığı Yapan Yada Bilgisi Olan İçeri

11 Mesajlar 1.728 Okunma
lstbozum
tr.link

ozgun ozgun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 2, (%50)
herkese selamlar güzel insanlar
Seo danışmanlığı ile ilgili bilgili kişilerden bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum, seo uzmanı olmak için internette gerekli bilgiler var mı varsa bunlar hangi sitelerde, seo yu öğrenmem için hangi kanalları takip etmemi ve okumam lazım, bugün başlasam öğrenmeye kobay bir siteyle ilk sayfaya çıkmam ortalama ne kadar sürer, seo da bir yöntemi denemek ve o yöntemin işe yaradığını ne kadar sürede anlarım, örneğin bir içerik girdim bu içeriğin google botları tarafından ne kadar sürede algılanıyor, birde arkadaşlar seoyu iyi birşekilde yada uzaman olacak bir şekilde öğrenecek bilgi mevcutmu internette öğrenemem diye bir korku var bir inançsızlık var içimde, yorum yapan üyeler var bunlar yeni soru, sizde bilgilernizi paylaşırsanız sevinirim herkesin düşünceleri benim için değerli,

wmaraci
reklam

Inchredible Inchredible WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek front-end developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
seo, sıkılmadan analiz etme işidir. ingilizce olarak içerik var. fakat bunun yanında siz googleyi gözlemlemelisiniz. çok, çok zor bir iş değil. backlinkin önemi aşırı fazla ve bu rahatsız edici. ne kadar kaliteli içerik oluşturursan oluştur, bir sitenin backlinki senden fazlaysa o siteyi aramalarda geçmen gerçekten aşırı zor. kopya içerikle benim bin beş yüz kelimelik makalemi bir sayfa farkla geçiyor. siz anladınız : ) zorlu alanlara girin film-indirme vb. ve bu alanda birkaç sene gözlem yapın. bunun yanında ingilizcenizi geliştirin ve seo hakkında yazılanları okuyun.
ozgun

kişi bu mesajı beğendi.

"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.

• Üyelik 29.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 2, (%50)

Inchredible adlı üyeden alıntı

seo, sıkılmadan analiz etme işidir. ingilizce olarak içerik var. fakat bunun yanında siz googleyi gözlemlemelisiniz. çok, çok zor bir iş değil. backlinkin önemi aşırı fazla ve bu rahatsız edici. ne kadar kaliteli içerik oluşturursan oluştur, bir sitenin backlinki senden fazlaysa o siteyi aramalarda geçmen gerçekten aşırı zor. kopya içerikle benim bin beş yüz kelimelik makalemi bir sayfa farkla geçiyor. siz anladınız : ) zorlu alanlara girin film-indirme vb. ve bu alanda birkaç sene gözlem yapın. bunun yanında ingilizcenizi geliştirin ve seo hakkında yazılanları okuyun.

değerli yorumunuz için size teşekkür ederim, ne zamandır bu işin içindesiniz ve hangi kelimelerde 1 sayfa başarı yakaladınız kelimeye örnek verirseniz sevinirm, ve bu işe ilk başladığınızda başarıyı yakalamanız ne kadar sürdü yazarsanız sevinirim

• Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
dört senedir bu işini içindeyim. oyun indirme alanında aktif bir web sitem var, üzerinde çalışıyorum. dediğim gibi backlink olmadan başarı gelmiyor, imkanı yok. zorlu kelimelerde 1. sayfadayım. şimdi örnek vererek siteyi ifşa etmek istemiyorum.

seo, web işleri ciddi işlerdir. eğer sıkı çalışır ve bir sitenizi tutturup buradan kazanç elde etmeye başlarsanız, yatırım yapın (backlink, markalaşma vb.) ve ilerlemeye devam edin. bir web sitesi ile kalmayın, sürekli genişlemeye devam edin. ben kazanç elde etmeye başladıktan sonra yatırım yapmadım, bundan dolayı elde ettiğim başarıyı kaybettim.

seo, web işlerine Nisan 2015'de başladım. ilk birkaç sene pek bilgim yoktu ve bu benim web siteme yansıyordu. şimdi seo bilgim var, devam ediyorum ancak o zamanlardan oluşturduğum 1000 içerik beni dibe çekiyor. şu an bu içerikleri kaliteli bir şekilde yeniden yaratmanın üzerindeyim : )

kendimi seo uzmanı vb. gibi sıfatlar ile nitelendirmiyorum. bu alanda bilgim var. sürekli gelişen bir alan ve gözlemlemek gerekiyor. bundan dolayı bu işten hoşlanıyorum.
ozgun hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

- M.D. Montaigne.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
eğer yeterli ingilizceniz varsa şu siteyi takip etmenizi tavsiye ederim: https://neilpatel.com/blog/category/seo/

boş içerikler yok, deneysel gözlemleri aktarıyorlar. bu benim tecrübelerim ile de uyuşuyor.
hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

- M.D. Montaigne.

• Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
ve biraz flood'da yapıyorum, farkındayım. ancak şunu da belirteyim; bu işler hiç de kolay değil. gerçekten tam zamanlı bir iş olarak düşünüp, bunun üzerine çalışmanız gerekiyor. tek başınıza bir web siteyi yönetebilir misiniz bilemem. dediğim gibi zorlu bir iş, yatırım, bilgi ve sabır gerekiyor.
hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

- M.D. Montaigne.

• Üyelik 29.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 2, (%50)

dört senedir bu işini içindeyim. oyun indirme alanında aktif bir web sitem var, üzerinde çalışıyorum. dediğim gibi backlink olmadan başarı gelmiyor, imkanı yok. zorlu kelimelerde 1. sayfadayım. şimdi örnek vererek siteyi ifşa etmek istemiyorum.

seo, web işleri ciddi işlerdir. eğer sıkı çalışır ve bir sitenizi tutturup buradan kazanç elde etmeye başlarsanız, yatırım yapın (backlink, markalaşma vb.) ve ilerlemeye devam edin. bir web sitesi ile kalmayın, sürekli genişlemeye devam edin. ben kazanç elde etmeye başladıktan sonra yatırım yapmadım, bundan dolayı elde ettiğim başarıyı kaybettim.

seo, web işlerine Nisan 2015'de başladım. ilk birkaç sene pek bilgim yoktu ve bu benim web siteme yansıyordu. şimdi seo bilgim var, devam ediyorum ancak o zamanlardan oluşturduğum 1000 içerik beni dibe çekiyor. şu an bu içerikleri kaliteli bir şekilde yeniden yaratmanın üzerindeyim : )

kendimi seo uzmanı vb. gibi sıfatlar ile nitelendirmiyorum. bu alanda bilgim var. sürekli gelişen bir alan ve gözlemlemek gerekiyor. bundan dolayı bu işten hoşlanıyorum.

değerli yorumun için sana tekrardan teşekkür ederim, peki benim günde 7 8 saat bir boş vaktim ve seo hakkında bir bilgim yok sizin göstereceğiniz kaynaklardan eğitime başlasam bir site açıp deneme yanılma yöntemi yaparak denesem ne kadar sürede seo da az çok başarı yakalayacak kadar bilgi edinirim ve yabancı kaynakları türkçeye çevirip anlaya bilirimiyim yada yabancı kaynağı türkçeye cevirip yayınlayan seo blogları varmı, ve sizin tavsiye ettiğiniz udemy kursu varmı, yada bana bu yolda yardım edebilir misiniz, tabiki zamanınız olmaya bilir saygı duyarım sorunda olmaz,bende evde boşum size yardımcı olabilirim

• Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
ozgun öncelikle sizlere tavsiyem ingilizce öğrenmeniz. web işleri ingilizce bilmeden maalesef yarım, eksik kalıyor. seo hakkında türkçe içerik sağlayan bir web sitesi var mı? çok az ve yüzeysel. şu iki web site en azından bir şeyler sağlıyor: https://wpmavi.com/ - https://www.seohocasi.com/

türkçeye çevirip anlayabilirsiniz, pek denemedim. seo'nun tanımını vereyim: kaliteli içerik+backlink+sosyal medya trafiği=başarı ve seo. fazlası, eksiği yok. kaliteli içerik oluşturacaksınız, düzenli olarak kaliteli web sitelerden backlink alacaksınız (tanıtım yazısı) ve eğer sitenizin kategorisine uygunsa sosyal medya hesabı satın alıp buradan hit çekeceksiniz. yatırım+üzerinde çalışma.

- M.D. Montaigne.

• Üyelik 29.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 2, (%50)

ozgun öncelikle sizlere tavsiyem ingilizce öğrenmeniz. web işleri ingilizce bilmeden maalesef yarım, eksik kalıyor. seo hakkında türkçe içerik sağlayan bir web sitesi var mı? çok az ve yüzeysel. şu iki web site en azından bir şeyler sağlıyor: https://wpmavi.com/ - https://www.seohocasi.com/

türkçeye çevirip anlayabilirsiniz, pek denemedim. seo'nun tanımını vereyim: kaliteli içerik+backlink+sosyal medya trafiği=başarı ve seo. fazlası, eksiği yok. kaliteli içerik oluşturacaksınız, düzenli olarak kaliteli web sitelerden backlink alacaksınız (tanıtım yazısı) ve eğer sitenizin kategorisine uygunsa sosyal medya hesabı satın alıp buradan hit çekeceksiniz. yatırım+üzerinde çalışma.

değerli yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim, yorumlarınızı değerlendireceğim

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
1 site 1 anahtar kelime ile olmaz hocam. İlk olarak oturup araştır bir şeyler öğren. Türkçe kaynaklar ciddi olarak yetersiz. İngilizce olarak güzel kaynaklar paylaşılmış yukarıda.

Kendinize belli bir seviye temel oluşturabilirsiniz bu kaynaklardan. Sonrasında ise deneme yanılma ile çalışacaksınız. Alın 10 tane benzer domain. 10 u içinde farklı yöntemler uygulayın gözlemleyin. 2 farklı kelimede için aynı sitede farklı yöntemler deneyin gözlemleyin. Kısaca kafanızda oluşacak yolları deneme yanılma ile değerlendirin.

Hangi araçlar ne işe yarar nasıl kullanılır öğrenin. Kısacası bol bol araştırma okuma ve deneme yanılma gerekiyor

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al