-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar merhabalar, minify işlemi yaptıktan ve w3 total cach ile css java sıkıştırmaları yaptıktan sonra sitenin tasarımında veya işlevinde herhangi bir bozuklukla karşılaşır mıyım? Şuana kadar yaptığım sıkıştırmalarda yaşamadım ama kendi sitelerim olduğu için fazla da kasmadım ancak emanet bir site için yapacağım karşılaşacağım riskler ne olur? Başımı ağrıtır mı bu işlem
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam cache eklentileri çok tehlikeli olabiliyor bu konuda. Mutlaka yedek alın. Her işleminizde önbelleği temizleyip siteye bi göz atın. Litespeed cache kurarken en son soğuk soğuk terliyordum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
W3TC evet bu konuda eksiklikleri olan bir eklenti. Eğer sorun olursa, Minify 'ı Genel menüsünden kapatıp, tüm cache'yi temizlerseniz düzelir tekrar eski haline gelir. Denemenizden bir şey olmaz ama siz yedek almayı unutmayın yine de.
W3TC biraz daha karmaşık ve framework edasıyla çalışan bir performans eklentisi. Bu eklentiyi internetteki rehberlere bakıp aynılarını yaparak başarı elde edemezsiniz. Yeterli bilginiz yoksa eğer ayarlarını kendinize özgü yapamazsanız pek bir anlamı olmaz. Olumlu etkisi diğerleri kadar olmaz yani.
Litespeed web server varsa hostinginizde LSCache eklentisini kullanın. Web server direk Apache ise WP Fastest cache öneririm.