WordPressUzmani adlı üyeden alıntı

Selenium'a ihtiyaç olmadan da geçilir diye düşünüyorum. Zaten Tag'ları js ile client browser tarafında değil öncesinde server tarafında değiştirerek kaynak yüklenecek. bahsedilene göre.



Çok yanlış düşünüyorsunuz yada yanlış anlamışsınız. Kimse bu noktada arkadaşın projesini yada işini baltalama düşüncesinde kesinlikle değil. Bir proje geliştirilirken her türlü eksiği adım adım ortaya konularak geliştirilir. Bizim düşüncemiz al işte bot yazdım çektim işe yaramaz bu ha ha ha demek değil. Bizim düşüncemiz şu noktadan kolay aşılabiliyorsa oranın kapatılması veya daha da zorlaştırılması konusunda fikir sunmak.

Yabancı developer forumlarında geizinirken adamların kafa yapılarına imreniyorum. Çünkü işler her zaman bu şekilde ilerliyor. İnternet ile de sınırlı kalınmıyor adamlar çıkıp konferanslarda bir sistem ile ilgili eksikleri açıkları dile getiriyor. Hiç kimse kötü hissetmiyor. Kötü hissetmesi de gerekmiyor.

WMAracı'ın da böyle bir konu görmek ve tecrübeli olan kişilerinde bu konu üzerinde bilgilerini ortaya koyarak, paylaşarak bu projenin daha da gelişmesini sağlayacak olması Türk yazılım sektörü için güzel bir görüntüdür. Bu kafaların geriye değil ileriye gittiğinin göstergesidir.


Merhaba, yorumunuz için çok teşekkürler ve evet haklısınız. Uzun deneme süreçlerinden geçerek kullanıcıların bulabildiği yöntemleri zamanla analiz ederek işlerini sürekli zorlaştırmaya dayanıyor zaten proje.

Birde şunu ekleyeyim, sistemi bir api üzerinden sunacağız. İsterseniz bu işlevi javascript tarafında halledebilir veya direk back-end kısmında başlatıp bitirebilirsiniz.

Özelleştirilebilir yapı sunacağız çünkü bazı önlemlerimiz sizin açınızdan seo dostu olmayabilir, W3 standartlarını bozmayacak seçenekler ile zenginleştireceğiz