lostyazilim
tr.link

Sitenin google da otorite kazanması icin ne gerekiyor?

14 Mesajlar 2.419 Okunma
lstbozum
tr.link

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Hosting ve domain dışında 1 kuruş bile para ödemeye ihtiyacınız yok. Veya backlink satın almanız da gerekmiyor.

Sitenin Google'da otorite kazanabilmesi için;

1. En önemlisi; ziyaretçilere en iyiyi sunabilmek, onların tekrar tekrar sitenizi ziyaret etmesini sağlamak.

2. Araştırma

3. Emek

Ben gerisinin hikaye olduğunu düşünüyorum.
swoorr Doruk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
içerik, backlink (otoriter)

swoorr swoorr php,pwa web etc. Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek web developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 32 / 31
  • Ticaret 2, (%100)

sworks adlı üyeden alıntı

Hosting ve domain dışında 1 kuruş bile para ödemeye ihtiyacınız yok. Veya backlink satın almanız da gerekmiyor.

Sitenin Google'da otorite kazanabilmesi için;

1. En önemlisi; ziyaretçilere en iyiyi sunabilmek, onların tekrar tekrar sitenizi ziyaret etmesini sağlamak.

2. Araştırma

3. Emek

Ben gerisinin hikaye olduğunu düşünüyorum.

Mantık cok dogru ama bu her proje icin dogru degil. Dolayısıyla diger arkadaşların maddi yatırımlar yapmak zorundasın değişine katılıyorum fakat son dönemlerde hic bir ekstra link/seo desteği almadan yürüttüğüm blog sitem cok guzel sıralama ve hit aliyorken , sözlük sitelerinden ücretli link aldim ( sıralamanın biraz daha yükselmesi icin ) ve butun sıralamalardan düştü sitem. Suanda hic kimse girmiyor ve hic bir arama sonucunda Web sitem artik cikmiyor.

Geldigimiz son nokta su maddi yatırımı yaparken kime yatırım hangi kanala hangi alanda yatırım yapacagimizida tam olarak anlamış degilim😔

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
swoorr Bende kendi web sitemi backlink hizmetine açsam, birkaç yemek sitesi, birkaç film sitesi, webmaster sitesi, şehir tanıtım sitesi vb. onlarca site backlink satın aldıktan sonra nasıl fayda sağlasın birine?

Maddiyat şöyle önemlidir. Bir web siteniz var ve tanıtımı için zamanınız dar. Rakipleriniz önde, sizin bir an önce sıralamada hızla yükselmeniz gerekiyor. Bu durumda sosyal medyaya reklam verebilir, yine bütçenize göre Adwors reklamları alabilirsiniz. Özellikle e-ticaret siteniz varsa bu yatırımlar daha da önemlidir. Fakat her zaman her site için zorunluluk değildir.

Makalelerin yer aldığı sitelerde durumu basitleştirerek anlatabiliriz. Bir site "C vitamini en çok portakalda bulunur" diye onlarca sitede benzerleri olan, basit, tipik bir makale var diyelim. Siz de bu tarz bir içerik yazacaksınız; araştırdınız, rakipleri analiz ettiniz, onların yazdığı içeriği daha anlaşılır bir şekilde yazdınız. Daha iyi görseller kullandınız. SEO için daha düzgün anahtar kelime tercihleri yaptınız.

En son rakiplerde olmayan eksik şeyleri de görüp onları da eklediniz. Ve yine C vitamini en çok portakalda bulunur diye bir içerik yazdınız. Ama siz daha sade ve akıcı bir dil kullandınız, SEO için anahtar kelimeleri özenle seçtiniz. İçeriğinizde vermek istediğiniz bilgiyi neden sonuç ilişkisiyle diğerlerinden daha güzel anlattınız. Daha güzel tasarımınız var, hızlı açılıyor sayfalarınız kısacası her şey dört dörtlük oldu.

Ziyaretçi geldiğinde sizin yazınızı daha uzun süre kalıp okuyacak, inceleyecek, oradan farklı bir sayfaya geçecek, yorumlar yapacak, sosyal medya hesaplarınızı takip edecek... Bunun üzerine karşı taraf istediği kadar backlink satın alsın. Hatta siz de maddi destek sağlayıp fazladan bir backlink alabilirsiniz onun için hayrına :) Sorun yok.
swoorr kenanesenturk yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al