Inchredible adlı üyeden alıntı

metin belgesi direkt olarak utf-8 oluyor mu bilmiyorum. siz o domain listesini farklı kaydet yapın, orada kodlama kısmını göreceksiniz. onu utf-8 yapın.


Teşekkür ederim hocam

eka adlı üyeden alıntı

Small seo tools sitesini kullan. Ücretli olarak forumdan ahrefs ve semrush analizi almanı tavsiye ederim.


Teşekkür ederim, bu seferlik ücretli rapor alacağım hocam. Bir süre sonra ahrefs üyeliğini ücretli satın almayı düşünüyorum.

cthax adlı üyeden alıntı

Hocam tam emin olmamakla birlikte disallow aracı ayda 1 güncelleme etki ediyor diye okuduğumu anımsıyorum. Bu yüzden bende geçen hafta gönderdiğim .txt dosyasını kontrol bile etmiyorum dedim ay başında kontrol edeceğim. Bu kötü backlinkler aynı zamanda spam skorunuda yükseltiyor ve bu da geriye itiyor. Site adı ne idi hocam


Çok kötü oldu hocam, fena geriledi. Site adını paylaşmasam ayıp etmiş olmam inş? Malum film sektöründeyim, gizlilik konusunu şu sıralar takıntı haline getirdim, kusuruma bakmayın, bunun için özür diliyorum.

aydnaydn59 adlı üyeden alıntı

Seo spyglass indir ve kur hocam pc ne, edindiğin tüm backlinkleri döker pr değerleri de çıkarıyor diye biliyorum kötü linkleri görürsün ardından Google disavow link aracı ile de bağlantıları reddedersen sorunun önüne baraj koyarsın


Şuan indirdim hocam, teşekkür ederim.