Gerçekten bu işi para karşılığı yapanların işini bitireceksiniz hocam. :D Elinize, klavyenize sağlık. Yardımlarınız için teşekkürler. :) Bloguma konuk yazar olarak beklerim. :)
Teşekkür ederim. Ben bu işe bilgi vermek için başladım ve zaten sitelerime Black Hat SEO yaparak benim ekmeğimi çoktan elimden aldılar (4000 üstünde wiki SİLDİM, 20 sitede hacklink buldum, yüzlerce siteden SEO adı altında yorum link sildirdim yinede bitmedi) o yüzden ben bir problem düşeceğini sanmıyorum. Hatta onların verdiği fiyatların %50 sine kadar kendi alanımda fiyat düşürerek piyasayı düşüreceğim.
WMAracı benim takıldığım, içerisinde GERÇEKTEN AİLE SICAKLIĞI hissettiğim bir WebMaster Forumu. Ben buradan ekmek yiyorum, bilgilerimi herkes görüyor, kimseden bilgi saklamıyorum. Bu şekilde de kazanmaya çalışıyorum, MADDİ olmasa da MANEVİ Olarak...
Bir kaç konuda konukluk yapabilirim :) Ama ilerleyen zamanlarda...
Hocam ben eskiden siteme Forum kurmuştum. 1 hafta felan öyle gitti. Daha sonrasında sildim ve Wordpress kurdum. Ancak Wordpress kurulu olunca Google'da eski foruma ait linkler oluştu. Halada rastlıyorum bunlara. Bir sorun olurmu SEO açısından?
Bağlantıyı bulamıyorsa 404 sayfasına yöneliyorsa bir problem olacağını düşünmüyorum. Kırık linkleri anasayfaya yönlendirme metodu vardı tam aklımda değil açıkçası. Olmazsa .htaccess dosyanızdan onu düzenlersiniz.
Hocam ilginçtir hosting şirketinde sadece 20 gb a kadar host var 100 er gb lık hostlarım var aynı hiti yakalayamıyorum ama ne yapıcam şaşırdım site tam optimize zaten çok trafik harcamıyor günlük 7 k falan hit hemen doluyor trafik ne yapsam bilemedim
Resimlerinizi vs çok hit alan bir site kullanıyorsa bandwidth limitiniz çabuk bitebilir. Benimde çok geldi başıma... Eğer siteniz WordPress ise aşağıdaki komutları htaccess dosyanıza ekleyin. Dışarıya verdiğiniz bütün resimler htaccess tarafından engellenecektir.
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?siteadresi.com [NC]
RewriteRule \.(jpg|swf|png)$ - [NC,F,L]
bu sitedeki seo analizi ne kadar doğrudur ?
Ben kullanmıyorum açıkçası. Çünkü tam verimli kullanılmıyor. Aradığı ekler doğru ama verdiği sonuçlar pek önemsenecek bir şey değil. Yani 32 kıstastan en fazla baştan 4 tanesi işe yarar o kadar (bence)
Ek Olarak:
Merhabalar Aydın Bey ; Size sormak istedigim soru adhood firmasından reklam aldım ve sidebar da yayınlıyorum fakat sidebarda reklam alanında kayma meydana geliyor bunu düzeltebilir miyim ? sitem açısından bir zarar verir mi ?
Site açısından bir zarar vermez. Farklı tarayıcılardan da kontrol etmeyi unutmayın :)