-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ekonometrist
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Googlenin sürekli algoritması vs. bir çok özellik geliyor her zaman. Bende haksız bir şekilde bundan nasibimi aldım. Yazımı benden çalan siteler beni geçti. Aylık3-4 bin adsense kazancım ciddi oranda düşünce bu beni moralimi çok bozdu. Düşündüm taşındım ve bir karar verdim ve iyi de yaptım. Sizlere de tavsiyemi vermek istiyorum.
Konunun asıl amacı sosyal medyanın gücüdür. Googleden hitler azalınca gelirim de otomatik olarak düştü hala toparlanmadı. Bunun üzerinde kredi çekip 10 bin civarında İnstagram hesabı satın aldım. Tamamen organik sayfadan günlük 7-8k hit çekiyorum. Sektöre göre ve yazının amacına göre değişir. En önemli konu tabiki görsel. Görsel ilgi çekici olduktan sonra yazılar okunuyor. Bu şekilde çektiğim krediyi siteden gelen para ödüyor ve fazlasıyla yetiyor. Diyeceğim odur ki tabi ki googleden de hit gelsin ancak İnstagramın gücünü kullanınca anladım. Artık webmastertols'a bile girmiyorum. İnstagramın gücünü kullanın. Google büyük haber sitelerine çalışıyor....
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
daha önce yazmıştım, google yalnızca alan adının otoritesine bakıyor. bunun ne zaman sonu gelecek bilmiyorum, alan adı otoritesi yüksek siteler sürekli kopya içerikler paylaşsa dahi, sürekli birinci sırada çıkmaya devam ediyorlar. buna büyük bir penaltı getirilmeli ve bunu suistimal eden tüm siteler sıradan düşmeli. komedi, büyük sitelerin içerik üretmesi gerekirken, adamlar içerik çalarak birinci sıraya geliyor. yazık. ve evet, şu anda seo'nun %95'lik bir bölümü backlinktir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam film sitem için bende böyle birşey yapmayı düşünüyorum, kredi çekmek değilde kendi cebimde ki parayı instagram satın almak için kullanmayı düşünüyorum. Size bir soru sormak istiyorum, sorum şu; instagramda link paylaşımı yapılabiliyor mu? Ve hit gelir mi sizce? (film sitesi için)
Yada instagram değil de twitter hesabımı satın almalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam nasıl siteye girmelerini sağlıyosunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nasıl yapıyorsun kısaca bahsedermisin.
www.izmirdetabelareklam.com
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bezmek değilde, dayattığı bazı şeyleri yapmaktan tiksiniyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mesajım bulunsun.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
sitenizin içeriği nedir hocam merak ettim + şunu da merak ettim adsense ekli siteye bir yerden link ile hit çekmek kurallara aykırı diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltin lütfen