Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
30k 40k 50k para yatiran var hocam. Hayir insan siteyi gormeden en az 3 5 aylik gelir gormeden bu parayi nasil verir anlamadim. Ama su da var toplum olarak o dolandiriciya cok yardimci olundu. Böyle abiler sürekli bir yalamalar falan ne icin belki bana da 1 2 taktik verir 1 2 site verir vs.. diye.Kolay para kazanma hevesiyle girilen bu macera soguk su icilerek son buldu. Sahsen bu tipe 30 40k para kaptirsam geceleri uyuyamazdim. Trajikomik bir olay. Türkiyeye elini kolunu sallayarak girip cikmasi da ayri trajedi.
Milletimizde kolay para kazanmaktan ziyade çabuk zengin olma isteği var bu kadar Müslümanın yaşadığı bir ülkede bakıyorsunuz basılan milli piyango biletlerinin %99'u satılıyor. Ülkede deprem olmadan binalar çöküyor halbuki o binaları yapan adam çabuk zengin olmak uğruna adam akıllı bina da yapamıyor. Jet Fadıl'ın milletvekili seçildiği ülkede Kılıç az vurgun yapmış diyebilirim kendisiyle ufak bir ticaretim olmuştu ama paramı kaptırmadım umarım mağdurlar soğuk su içmez ve paralarını alırlar.